Ofertă de neratat la Lidl. Bormașină Parkside cu trusă completă și 2 acumulatori la un preț accesibil

11.10.2023
Ofertă de neratat la Lidl. Bormașină Parkside cu trusă completă și 2 acumulatori la un preț accesibil

Începând cu data de 16 octombrie, în oferta Lidl va fi disponibilă o bormașină cu trusă completă de accesorii și doi acumulatori. Prețul este unul pe care fanii sculelor Parkside nu trebuie să-l rateze.

Când vine vorba despre treburile pe care fiecare le avem prin casă, cu toții apelăm la sculele noastre preferate. În era în care încercăm să facem totul mai rapid și mai eficient, uneltele electrice sunt o adevărată mină de aur atunci când vine vorba de treburile gospodărești.

Fie că vorbim aici despre montarea de mobilă, construirea unui foișor sau nevoia de a mai agăța un tablou pe perete, o bormașină eficace poate scuti foarte mult timp și efort. Începând cu săptămâna viitoare, Lidl are în ofertă un set complet cu bormașină, trusă de accesorii și două acumulatoare, utile în orice situația, mai ales dacă nu există o priză prin preajmă.

Set complet cu bormașină, accesorii și acumulatori, doar 339 de lei

În săptămâna 16-22 octombrie 2023, Lidl va avea în ofertă un set complet cu bormașină, o trusă cu toate accesoriile necesare și doi acumulatori incluși în pachet. Unealta este potrivită pentru înșurubare, găurire în lemn, plastic sau metal datorită unui motor cu două trepte. Motorul cu reductor cu două trepte are o putere maximă de 45 de Nm.

De asemenea, pentru momentele în care nu există prize pe aproape, bormașina vine cu doi acumulatori, amândoi având capacitatea de 2 amperi/oră. Bormașina poate indica și nivelul bateriei prin intermediul unui afișaj LED.

Promoția pentru acest set cu bormașină va începe luni, 16 octombrie, și se va desfășura până pe 22 octombrie. Prețul cu care veți putea să achiziționați unealta este de 339 de lei.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult