Acer prezintă noile serii de proiectoare dedicate Campionatului European de Fotbal şi Jocurile Olimpice 2016

30.05.2016
Acer prezintă noile serii de proiectoare dedicate Campionatului European de Fotbal şi Jocurile Olimpice 2016

Acer a lansat noile serii de proiectoare V7 precum şi modele H6518BD şi V7500, ce vor fi disponibile în magazine pentru Campionatul European de Fotbal şi Jocurile Olimpice 2016.

  • Seriile Acer H7 cu rezoluţie HD 1080p şi suport 3D asigură o vizionare bună chiar şi în exterior
  • Acer H6518BD cu lampă de 3200 de lumeni integrează tehnologiile ColorPurity+, ColorBoost3D şi ColorSafe II pentru o proiecţie fidelă
  • Acer V7500 oferă acoperire 100% sRGB, iar tehnologia Acer LumiSense+ şi sunetul clar redau o experienţă de neuitat. AcuMotion elimină efectul de blur pentru o experienţă clară de vizionare

Toate cele trei modele au rezoluţie Full HD şi luminozitate de 3200 ANSI lumeni pentru o vizibilitate bună chiar şi în condiţii de vizionare în exteriorul casei. Tehnologia AcuMotion reduce nivelul de blur şi corectează distorsiunile pentru o imagine clară. Totodată integrează Acer ColorPurity+, ColorBoost3D şi ColorSafe II care asigură o reproducere fidelă a culorilor, în timp ce  LumiSense+ optimizează imaginea la condiţiile de iluminare ambientală.  În plus, asigură 100% sRGB şi pot reda conţinut 3D. 

Proiecţia se poate face şi wireless prin simpla selectare a modului wireless şi deschiderea aplicaţiei eDisplay Pro pe dispozitivul de pe care sa face proiecţia. Cele trei serii au boxe încorporate, cu putere de  10W fiecare sau se pot conecta la boxe externe prin Bluetooth pentru o calitate audio superioară. În plus, egalizatorul Acer TrueHarmony contribuie la redarea fidelă a sunetului.

Fiecare dintre proiectoarele Acer dispun de tehnologia EcoProjection care reduce consumul cu până la 90%, în timp ce tehnologia Acer ExtremeEco extinde durata de viaţă a lămpii cu până la 30.000 de ore. Nivelul redus de zgomot asigură o audiţie clară atât în timpul prezentărilor, cât şi în timpul vizionării de filme.

Ne dorim să oferim clienţilor cea mai bună experienţă home teather, să le aducem, practic, cinematograful acasă, iar noua linie de proiectoare este cea mai bună dovadă în acest sens. Asigurând cele mai clare imagini, putem spune că nu există o opţiune mai bună pentru fanii sportului care doresc sa se bucure în această vară de competiţiile favorite, acasă, cu prietenii şi familia”, a declarat Marian Brătaşanu, Business Development Manager Desktop&Display Solutions la Acer România. 

Seriile Acer H7

Proiectoarele Acer H7 sunt optimizate pentru divertisment de excepţie în confortul casei. Pot fi poziţionate la distanţă foarte mică de perete fără a afecta detaliile şi calitatea HD 1080p a imaginii. Datorită iluminării ridicate şi suportului 3D, proiectoarele seriei H7 sunt potrivite pentru proiecţie şi pe timpul zilei.

Seriile Acer H6

Proiectorul Acer H6518BD oferă o luminozitate de 3200 de lumeni, asigurând o imagine detaliată şi pe timp de zi.

Seriile V7

Proiectorul Acer V7500 oferă 100% sRGB şi încorporează tehnologia Acer LumiSense+.

Disponibilitate

Seriile Acer H7 sunt disponibile deja în magazine la preţuri începând de la 3.499 Lei cu TVA, la fel şi Acer H6518BD, de la  2.999 Lei cu TVA. Proiectorul Acer V7500 va fi disponibil de săptămâna viitoare, pornind de la  3.279 Lei cu TVA.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult