ADATA SD600, un nou dispozitiv de stocare extern capabil să atingă viteze de până la 440 MB/s

14.03.2017
ADATA SD600, un nou dispozitiv de stocare extern capabil să atingă viteze de până la 440 MB/s

ADATA a lansat SSD-ul extern SD600, cu tehnologie 3D TLC NAND şi disponibil în două variante cu capacitate de 256GB şi respectiv 512GB.

Dispozitivul poate atinge viteze de 440MB/s la citire şi de 430MB/s la scriere (folosind interfaţa USB 3.1), depăşind cu uşurinţă HDD-urile externe.

ADATA SD600 cântăreşte doar 90g şi funcţionează fără drivere cu orice PC Windows, console Xbox One, PS4 şi dispozitive cu sistem Android. SD600 este disponibil în două variante de culoare: negru complet şi roşu-negru, realizat din materiale rezistente la impact.

Datorită integrării unui DRAM cache şi a SLC cache, SD600 poate menţine viteze de transfer ridicate chiar şi în cazul copierii unui volum mare de date. Cache-ul SLC prezintă un interes deosebit, permiţând ca o parte a capacităţii drive-ului să funcţioneze în modul pSLC (pseudo single-level cell), fiind util pentru manipularea operaţiunilor cu prioritate ridicată.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult