Apple Watch Series 7 are în sfârșit o dată de lansare

06.10.2021
Apple Watch Series 7 are în sfârșit o dată de lansare

Apple a încheiat prezentarea de produse de luna trecută fără să anunțe câteva detalii importante despre unul dintre produsele pe care le-a arătat: Apple Watch Series 7. Noile ceasuri inteligente ale companiei nu aveau o dată de lansare, urmând să fie disponibile „mai târziu în toamnă”. Se pare însă că cei care doresc să își cumpere un ceas nou de la Apple nu vor trebui să aștepte foarte mult, întrucât compania a făcut în sfârșit anunțul: Apple Watch Series 7 vine pe piață în octombrie.

Ceasurile Apple Watch Series 7 ajung pe piață în curând

Compania a dezvăluit că, începând cu data de 8 octombrie, cei interesați de Apple Watch Series 7 vor putea plasa comandă de pe site-ul oficial Apple sau de pe site-urile magazinelor partenere. Livrările urmează să aibă loc o săptămână mai târziu, pe data de 15 octombrie.

Noile ceasuri nu sunt însă foarte diferite de cele din generația 6, de anul trecut. În afară de ecranele mai mari, de 41, respectiv 45mm, (cu câte 1 mm mai mari decât anterior), Series 7 beneficiază de hardware aproape identic cu Series 6. Cea mai mare îmbunătățire la nivel de construcție este sticla semnificativ mai groasă și curbată la margini, care ar trebui să fie mult mai rezistentă la șocuri mecanice.

Toate brățările vândute anterior pentru Apple Watch vor fi compatibile și cu aceste modele. Cele pentru ceasuri de 38 și 40 mm vor putea fi puse pe ceasurile de 41 mm din Seria 7, în timp ce brățările pentru ceasuri de 42 și 44 mm vor putea fi instalate pe ceasurile de 45mm din prezent.

Nu este însă clar dacă Apple Watch Series 7 ajunge și în România pe data de 8 octombrie. Momentan, pe această dată abia se lansează seria iPhone 13, care a intrat la precomandă vineri, pe 1 octombrie, la distanță de două săptămâni față de piețele internaționale. Este posibil să avem de așteptat câteva săptămâni în plus să vedem noile produse în stocurile magazinelor autohtone.

Se zvonește că Apple a avut probleme în producție cu varianta Series 7 pe care se pregătea să o anunțe, cea cu margini drepte și că a renunțat la acel design în ultimul moment. Design-ul pentru ceasurile Series 7 pe care le vom primi în curând ar fi fost ales în ultimul moment, iar producția în masă se zvonește că a început abia pe la mijlocul lunii septembrie. Din acest motiv, sunt așteptate puține unități disponibile la lansare.

sursa: The Verge

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult