Lenovo ar putea aduce la IFA un nou ceas Moto 360 şi un dispozitiv cu ecran flexibil

11.08.2016

Lenovo a lansat la începutul verii o serie nouă de smartphone-uri, sub brandul propriu în China şi sub brandul Motorola în restul lumii. Se pare că pentru această toamnă, compania chineză pregăteşte încă o serie de lansări, de data aceasta ochind piaţa de dispozitive mobile mai puţin obişnuite, promovând evenimentul pe care îl va ţine în cadrul IFA 2016 cu sloganul „deviced that blur the lines of creativity and productivity”.

Din clipul de promovare lansat, reiese că există posibilitatea de a vedea o nouă generaţie de smartwatch-uri Moto 360, accesorii noi pentru Moto Z din gama MotoMods (probabil chiar camera detaşabilă realizată de Hasselblad), un nou laptop din gama Yoga şi poate chiar un dispozitiv mobil cu ecran flexibil. Toate aceste produse au fost sugerate şi în cadrul altor evenimente sau au fost lansate în trecut pe piaţă în anii precedenţi, noile versiuni fiind mai degrabă upgrade-uri hardware ale acestor concepte.

Având în vedere că IFA este la mai puţin de o lună distanţă, nu va dura foarte mult până când vom vedea exact ce ne pregăteşte Lenovo pentru acest sfârşit de an. Cu siguranţă însă vom începe să auzim zvonuri şi să primim fotografii spion cu dispozitivele pe care compania le pregăteşte pentru lansare în cadrul acestui eveniment.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult