Actualizările de 15€ la Windows 8 pot fi făcute începând de astăzi

Actualizările de 15€ la Windows 8 pot fi făcute începând de astăzi

La începutul lunii iunie a acestui an, Microsoft a anunţat un plan de actualizare pentru PC-urile care rulează Windows 7 la viitorul Windows 8. Graţie acestuia, utilizatorii care vor cumpăra un PC cu Windows 7 preinstalat în perioada 2 iunie 2012 – 31 ianuarie 2013 vor putea trece la Windows 8 Pro, evident odată ce acesta va fi lansat în data de 26 octombrie, contra unei sume de 14,99€.

Disponibil şi în România, acest program a devenit activ începând de astăzi şi le oferă utilizatorilor pe care Windows 8 i-a impresionat şansa de a sări la noua versiune contra celei mai mici sume cerute vreodată de Microsoft pentru o actualizare a sistemului său de operare. În cazul în care curiozitatea nu v-a determinat până acum să o faceţi, Windows 8 oferă acum şi o versiune finală de probă care este valabilă timp de 90 de zile. Înregistrarea necesită completarea datelor personale şi specificarea modelului şi originii sistemului cu Windows 7 pe care utilizatorul doreşte să-l actualizeze.

Oferta se adresează doar utilizatorilor casnici care achiziţionează un PC cu Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional sau Windows 7 Ultimate, fiind limitată la cinci actualizări pentru fiecare utilizator, iar data limita a înscrierii este 28 februarie 2013.

Saltul la Windows 8 se poate face acum contra sumei de 14,99€

Urmărește Go4IT.ro pe Google News