Aplicaţia Skype pentru dispozitive cu Android trece la versiunea 5.0

24.07.2014
Aplicaţia Skype pentru dispozitive cu Android trece la versiunea 5.0

Skype actualizează aplicaţia pentru dispozitive cu Android la versiunea 5.0, aducând puţine modificări la nivelul interfeţei şi câteva funcţii noi.

Începând cu Skype 5.0, listele de contacte Skype sunt actualizate automat folosind referinţele din agenda de contacte a telefonului mobil. În plus, la autentificarea în contul Skype aplicaţia solicită acum verificarea numărului de telefon. Cumulat cu informaţiile preluate din agendă, numărul de telefon permite identificarea acelor contacte care folosesc Skype, presupunând că persoanele respective s-au autentificat deja în contul Skype furnizând numărul de telefon. Odată descoperite, contactele din agendă sunt actualizate cu opţiuni pentru apelare VoIP şi mesagerie Skype.

Suplimentar, sincronizarea agendei de contacte Skype este făcută şi atunci când ne autentificăm folosind contul de utilizator Microsoft.

Aplicaţia Skype pentru dispozitive cu Android trece la versiunea 5.0

Cei care nu doresc sincronizarea automată a listei de contacte Skype pot dezactiva această funcţie, împiedicând astfel adăugarea propriei adrese Skype în agendele de contate ale cunoscuţilor cărora le-au furnizat până acum doar numărul de telefon mobil.

Noua versiune Skype 5.0 poate fi instalată gratuit din magazinul Play Store.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult