ASUS ZenUI poate fi acum instalat pe orice smartphone cu Android

30.06.2016
ASUS ZenUI poate fi acum instalat pe orice smartphone cu Android

HTC nu este singura companie care se gândeşte să aplice interfaţa sa proprietară pe alte smartphone-uri cu Android. În timp ce Sense 8 Home abia ajunge în variantă beta pentru un eşantion limitat de utilizatori, ASUS a decis să lanseze ZenUI Launcher în Google Play Store direct, fără prea multe surle şi trâmbiţe. În cazul în care dispuneţi de un smartphone cu Android şi interfaţa celor de la ASUS vă face cu ochiul, acum o puteţi instala fără alte bătăi de cap.

ASUS oferă cea mai nouă versiune de ZenUI pentru instalare pe orice smartphone echipat cu Android 4.3 sau mai nou. Aceasta va transforma experienţa de utillizare într-una aproape identică cu cea de pe un smartphone din gama Zenfone 2, avantajul fiind lipsa de bloatware care vine pre-instalat pe smartphone-urile de la ASUS.

ZenUI poate fi personalizat după bunul plac cu teme, fundaluri, animaţii şi pachete de pictograme, cât şi cu noi font-uri. Acesta oferă posibilitatea de a schimba mărimea pictogramelor sau a textului afişat oriunde în interfaţa telefonului. Spre diferenţă de alte aplicaţii de tip launcher, dosarele cu aplicaţii pot fi generate automat, în funcţie de categoria din care fac parte. Zen UI oferă chiar şi o căsuţă de căutare, foarte utilă pentru cei care ţin foarte multe aplicaţii instalate.

Desigur, instalarea şi testarea ZenUI pe orice smartphone Android nu implică riscuri. Cei care sunt nemulţumiţi de aceasta o pot dezinstala oricând. De asemenea, nu este necesar accesul la root sau alte modificări software care să ducă la pierderea garanţiei.

Download ZenUI Launcher

Citeşte şi Modelele Zenfone 3 Standard, Deluxe şi Ultra au fost dezvăluite. Ţintesc spre mid-range premium şi high-end

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult
Recomandare video