Blocarea cu PIN a aplicaţiei este acum disponibilă gratuit pentru toţi utilizatorii Evernote

22.06.2016
Blocarea cu PIN a aplicaţiei este acum disponibilă gratuit pentru toţi utilizatorii Evernote
Funcţia de blocare cu un PIN a aplicaţiei de notiţe Evernote, disponibilă până acum doar pentru cei care plăteau, este de acum gratuită pentru toţi utilizatorii. Cei care nu au folosit prea mult timp serviciul ar putea fi suprinşi de faptul că utilizatorii trebuiau să plătească pentru o astfel de funcţie, destul de comună în multe aplicaţii gratuite.
 
Citeşte şi: Microsoft simte slăbiciunea Evernote şi lansează o unealtă prin care notiţele din serviciu pot fi importate în OneNote
 
Compania a realizat, probabil, ca această caracteristică are potenţialul, dacă este oferită gratuit, de a atrage noi utilizatori. Asta în condiţiile în care aplicaţia rivală, OneNote de la Microsoft, câştigă repede teren. 
 
Găsiţi aici paşii necesari pentru activarea unui PIN în aplicaţie. Schimbarea este valabilă pentru toate versiunile, pentru Android, iOS şi Windows Phone. 
 
 
Serviciul de notiţe Evernote are peste 150 milioane de utilizatori activi, dar nu reuşeşte să genereze venituri suficiente. Problemele companiei se trag, potrivit unor analişti, de la stilul etic de a face afaceri al companiei. Fondatorul Phil Libin este un critic al modelului de business folosit de multe companii, printre care Google sau Facebook, care câştigă bani din tranzacţiile cu datele utilizatorilor sau din procesarea acestora. „Modelul nostru de business fundamental este să nu facem bani din datele voastre”, a declarat el. Serviciul Evernote este gratuit, însă utilizatorii pot achiziţiona pachete premium care le oferă acces la mai multe servicii şi caracteristici. 
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult