Facebook 2.0 – mai multă viteză pe telefoanele Android

14.12.2012
Facebook 2.0 - mai multă viteză pe telefoanele Android

Aplicaţia Facebook pentru dispositive Android a trecut la versiunea 2.0, câştigând un spor considerabil de performanţă.

Facebook 2.0 - mai multă viteză pe telefoanele Android

Utilizatorii reţelei Facebook, deţinători de tablete şi telefoane cu sistem Android, au motive întemeiate de bucurie. Disponibilă începând de astăzi prin intermediul magazinului Google Play, aplicaţia Facebook 2.0 este o revizie majoră pentru clientul dedicat celebrei reţele de socializare.

Rescrisă în mare parte folosind cod nativ platformei Google Android, noua aplicaţie Facebook 2.0 porneşte semnificativ mai repede şi promite dublarea performanţelor în ceea ce priveşte viteza de afişare a informaţiilor din Timeline şi încărcarea imaginilor. Printre altele, upgrade-ul ne permite să trecem rapid de la o poză la alta, fără a muta focusul în afara feed-ului principal de informaţii.

Aplicaţia Facebook 2.0, compatibilă cu telefoane şi tablete Android, este disponibilă pentru download gratis în magazinul Google Play.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult