Funcţie nouă în aplicaţia Google Maps pentru iOS

01.03.2016
Funcţie nouă în aplicaţia Google Maps pentru iOS

Google introduce o funcţie nouă în aplicaţia Maps pentru dispozitive cu iOS, prezentă în versiunea pentru Android încă din luna octombrie.

Odată cu actualizarea la următoarea versiune Google Maps, utilizatorii de telefoane iPhone şi tablete iPad vor avea la dispoziţie o nouă opţiune pentru calcularea de rute ocolitoare (sau popasuri), disponibilă chiar din ecranul de navigare.

Noua funcţie poate fi activată folosind simbolul „lupă” afişat în modul de navigare, în colţul dreapta sus al ecranului. Meniul afişat conţine o listă cu obiective de interes aflate în apropiere: benzinării, restaurante, magazine, cafetării, etc. Dacă ştim exact unde vrem să ajungem, putem tasta numele locaţiei în caseta de căutare.

Funcţie nouă în aplicaţia Google Maps pentru iOS

Fiecare locaţie din listă este ilustrată cu rating-ul lăsat de alţi vizitatori şi timpul estimat până la destinaţie, ajustat folosind informaţii în timp real despre condiţiile de trafic.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult