Descoperire surprinzătoare făcută de un biolog în stomacul unui pește

16.03.2021
Descoperire surprinzătoare făcută de un biolog în stomacul unui pește
Foto: Pixabay

Un biolog din Florida a făcut o descoperire surprinzătoare în stomacul unui pește din specia Micropterus salmoides.

Animalul a fost prins de cercetători de la Florida Fish and Wildlife Conservation Commission. În stomacul peștelui a fost găsită o mică broască țestoasă, vie.

Biologul care a făcut descoperirea recolta probe de țesut când a observat mișcându-se burta unui pește. După ce a deschis-o cu atenție, cercetătorul a făcut descoperirea surprinzătoare.

Peștele a fost prins în rezervația Everglades. „Broaștele țestoase vii nu sunt ceva ce biologii găsesc în mod normal în stomacul unui astfel de pește”, a transmis organizația pe Facebook.

Țestoasa a primit un scurt examen medical, iar după ce biologii au constatat că este sănătoasă au eliberat-o în apă.

Această descoperire, deși neașteptată, nu a speriat pe nimeni. Recent, însă, rămășițe umane au fost descoperite în stomacul unui crocodil cu o lungime de 4,2 metri, prins pe o insulă din apropiere de statul Queensland din Australia. Autoritățile locale cred că victima animalului a fost Andrew Heard, un pescar în vârstă de 69 de ani dat dispărut în zonă pe 11 februarie.

Sursa: UPI

CITEȘTE ȘI:

Un laborator controversat din Rusia va studia virusurile descoperite în animalele extrase din permafrost

Un bărbat a spus că a ucis cu mâinile goale o pumă. Necropsia animalului a relevat ceva neașteptat

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult