Descoperire terifiantă făcută în stomacul unui crocodil de peste 4 metri lungime

18.02.2021
Descoperire terifiantă făcută în stomacul unui crocodil de peste 4 metri lungime
Crocodil de apă sărată (Foto: Pixabay)

Rămășițe umane au fost descoperite în stomacul unui crocodil cu o lungime de 4,2 metri, prins pe o insulă din apropiere de statul Queensland din Australia. Autoritățile locale cred că victima animalului a fost Andrew Heard, un pescar în vârstă de 69 de ani dat dispărut în zonă pe 11 februarie.

Barca bărbatului a fost găsită răsturnată și avariată. Anchetatorii au descoperit rămășițe umane în zonă, iar a doua zi au găsit crocodilul în apropiere. Animalul a fost eutanasiat și spintecat, iar în interiorul lui au fost găsite mai multe rămășițe.

„Credem că crocodilul capturat ieri este animalul implicat în dispariția unui om”, a transmis agenția guvernamentală Queensland Environment.

Citește și: O femeie este atacată de un crocodil în piscină VIDEO

Pe coastele din Queensland trăiesc unii dintre cei mai mari crocodili de pe planetă, crocodilii de apă sărată (Crocodylus porosus). Aceste animale pot atinge o lungime de 7 metri, dar rareori depășesc 5 metri. Specia este cunoscută pentru faptul că atacă oamenii.

În ultimele două săptămâni au fost raportate alte două atacuri ale crocodililor asupra oamenilor, în Queensland. Din fericire, ambele persoane, un bărbat de 40 de ani și un tânăr de 22 de ani, au supraviețuit.

Animalele implicate în aceste incidente sunt, de obicei, eutanasiate.

Sursa: Live Science

Un laborator controversat din Rusia va studia virusurile descoperite în animalele extrase din permafrost

Un bărbat a spus că a ucis cu mâinile goale o pumă. Necropsia animalului a relevat ceva neașteptat

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro și Go4games.ro. Are 17 ani de experiență în presa centrală și a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro (fostul ... citește mai mult