Un tâmplar lucra la un sicriu când a auzit o bubuitură puternică. Peste scurt timp a devenit milionar

18.11.2020
Un tâmplar lucra la un sicriu când a auzit o bubuitură puternică. Peste scurt timp a devenit milionar
Foto: captură din video

Un bărbat care lucra la un sicriu a devenit milionar după ce un meteorit a căzut prin acoperișul casei lui.

Josua Hutagalung, un indonezian în vârstă de 33 de ani, se afla lângă locuință când obiectul de dimensiunile unei mingi de fotbal și cu o greutate de 2,2 kg a căzut pe acoperișul casei lui.

Citește și: Dacă ai acest televizor smart, închide-l imediat și returnează-l dacă mai poți. E terifiant la ce te expui

„Lucram la un sicriu lângă stradă, în fața casei mele, când am auzit o bubuitură care a făcut ca locuința să se cutremure. Era ca și cum un copac ar fi căzut peste noi”, a declarat tâmplarul.

Foto: captură din video

Experții spun că meteoritul are o vechime de 4,5 miliarde de ani și valorează aproximativ 1,8 milioane de dolari. Obiectul este foarte important deoarece este vechi și poate include elemente care pot oferi indicii despre originea vieții.

Imediat după ce a căzut, meteoritul era foarte fierbinte, așa că nu a putut fi scos din pământ. Ulterior, Josua și soția lui l-au luat și l-au dus în casă.

Citește și: Filmau un F-22 Raptor, când avionul a făcut ceva spectaculos. Americanilor le-a scăpat secretul cu greu păstrat

Josua a vândut deja meteoritul unui colecționar pentru o sumă care nu a fost făcută publică. Bărbatul a câștigat suficienți bani – potrivit lui, echivalentul salariilor pe 30 de ani – cât să se retragă din activitate. Mai mult, Hutagalung a construit o nouă biserică în satul lui.

Meteoriții sunt foarte căutați de colecționari, iar prețurile acestora sunt foarte mari. Printre celebritățile care dețin astfel de obiecte se numără regizorul Steven Spielberg și actorul Nicolas Cage.

Sursa: 7news.com.au

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult