Un tratament pentru COVID-19 ar putea apărea înaintea unui vaccin

16.06.2020
Un tratament pentru COVID-19 ar putea apărea înaintea unui vaccin

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Naţional de Alergii şi Boli Infecţioase din Statele Unite, a declarat că este foarte posibil ca un tratament pentru COVID-19 să apară înainte de un vaccin.

„Există o şansă mai bună, în timp, de a avea ceva care să ajute la tratare, înainte să avem de fapt capacitatea de a distribui vaccinul sigur şi eficient”, a spus Fauci. El a menţionat că are încredere în medicamentul Remdesivir.

„Folosim acest medicament în combinaţie cu alte medicamente şi urmărim, de asemenea, efectul unor tratamente precum transferul pasiv de plasmă”, a spus el.

Mai mult, aceeași părere și-a exprimat-o și epidemiologul Molnar Geza, care a declarat că va exista mai devreme un medicament sau un protocol terapeutic pentru Covid-19 decât un vaccin care poate să fie administrat în masă.

Citește continuarea în Descoperă.

CITEȘTE ȘI:

Prima țară care a învins epidemia COVID-19. Ultimul pacient bolnav și-a revenit

Pacientul 91. O țară a cheltuit 200.000 de dolari pentru a salva un străin bolnav de COVID-19

Aventurile extraconjugale s-au mutat si ele în online, din cauza COVID-19. Cum își îșală o femeie soțul, cu care se află în izolare

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Alex Manole
Alex Manole
Alex Manole este un tânăr jurnalist, aflat la început de carieră, absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București. Alex este pasionat de gaming, internet și tehnologii neobișnuite. citește mai mult
Recomandare video