Amazon Fire HD 10, disponibil acum şi cu spate metalic

03.06.2016
Amazon Fire HD 10, disponibil acum şi cu spate metalic

Tabletele Amazon au fost întotdeauna considerate soluţii de buget, dedicate celor care au investit destul de mult în ecosistemul companiei. Hardware-ul de medie şi calitatea construcţiei nu le recomandau în trecut ca tablete pe care să le porţi cu tine peste tot, însă Amazon încearcă să rezolve măcar una dintre probleme, lansând o variantă cu  construcţie metalică a modelului Fire HD 10.

Noua tabletă Amazon Fire HD 10 vine cu puţine diferenţe faţă de modelul de bază, singura diferenţă majoră fiind capacul metalic de pe spatele dispozitivului. Aceasta vine cu acelaşi hardware mid-range, constituit de un procesor quad-core la 1,5 GHz, ecran de 10,1”  cu rezoluţie 1280 x 800 pixeli, cameră foto de 5 megapixeli pe spate şi o cameră frontală HD. Un avantaj faţă de modelele standard Fire HD este însă opţiunea de a cumpăra modelul cu mai mult spaţiu de stocare, Fire HD 10 cu 64 GB fiind disponibil doar cu construcţie metalică.

Cei care îşi doreau să comande o tabletă Fire HD 10 ar trebui să ia în calcul noul model, întrucât preţul pentru varianta de bază, cu 16 GB spaţiu de stocare şi cea superioară de 32 GB, nu s-a modificat. Atât Fire HD 10 din plastic în culorile negru şi alb, cât şi versiunea metalică sunt listate la acelaşi preţ de 229 dolari, respectiv 269 dolari, în funcţie de spaţiul de stocare.

Versiunea de top, cu 64 GB interni costă 289 dolari. 

Citeşte şi Fondatorul Amazon crede că putem salva planeta dacă mutăm industria grea în spaţiu

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult