Dell XPS 10 – tabletă convertibilă cu Windows RT

04.09.2012
Dell XPS 10 - tabletă convertibilă cu Windows RT

Dell se aventurează în lumea tabletelor Windows 8 cu un model de 10 inch prevăzut cu tastatură detaşabilă, adresat celor aflaţi în căutarea unei tablete care să poată lua cu uşurinţă rolul unui laptop tradiţional, în momentele când este nevoie de mai multă productivitate.

Dell XPS 10

Tableta Dell XPS 10 este realizată în jurul chipset-ului Snapdragon S4, ajutat de 2 GB memorie RAM şi rulează sistemul de operare Windows RT. Tastatura detaşabilă prevăzută cu touchpad are în componenţă şi un acumulator auxiliar, ce extinde timpul de mobilitate la un respectabil 20 de ore.

Ecranul de 10 inch este prevăzut cu interfaţă multitouch capacitivă şi suportă rezoluţia 1280×800 pixeli.

La fel ca majoritatea tabletelor Windows 8 nou anunţate, Dell XPS 10 va fi gata să ia drumul magazinelor în perioada lunii octombrie, când are loc lansarea oficială pentru nou sistem de operare Microsoft.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult