Samsung pregăteşte Galaxy Tab Active 2, o nouă versiune a tabletei rezistente la apă şi praf, destinată mediului business

19.09.2017
Samsung pregăteşte Galaxy Tab Active 2, o nouă versiune a tabletei rezistente la apă şi praf, destinată mediului business

Adresată segmentului business, Samsung Galaxy Tab Active 2 oferă dotări extra precum rezistenţa la apă şi sistemul de securitate Knox.

Încadrată la gama mid-range, tableta apărută deja în arhiva cu rezultate GFXBench  păstrează ecranul de 8” cu rezoluţie WXGA (1280 x 800 pixeli), însă plusează cu procesor octa-core la 1.5GHz (Exynos 7870) şi o cantitate de 3GB memorie RAM, dublând performanţele modelului de anul trecut.

Cu nume de cod SM-T395, tableta dispune de conectivitate Wi-Fi şi modem LTE, putând fi utilizată fără probleme în deplasare. Din păcate datele disponibile nu acoperă şi capacitatea acumulatorului. Aflăm însă că tableta rulează versiunea Android 7.1.1 Nougat şi dispune de o cameră foto de 8MP, respectiv cameră frontală de 5MP.

La fel ca modelul de anul trecut, noua Galaxy Tab Active 2 va fi livrată cu accesoriul C Pen, un derivat al stylus-ului S Pen rezistent la şocuri şi umezeală.

Din păcate preţul sau şi data la care tableta va fi disponibilă în magazine nu sunt cunoscute, însă judecând după specificaţiile furnizate, costul nu ar trebui să depăşească tiparul segmentului mid-range.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult
Recomandare video