Sony a prezentat discret două produse noi: o tabletă compactă şi un nou smartwatch

25.08.2014
Sony a prezentat discret două produse noi: o tabletă compactă şi un nou smartwatch

Printre produsele Sony pe care le aşteptăm la IFA Berlin 2014 se numără telefoanele Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact, dar şi o tabletă de mici dimensiuni a cărei denumire a apărut acum o săptămână în cadrul unor documentaţii publicate din greşeală. Cei care au îndrăgit atractivul model Xperia Z2 Tablet dar şi-au dorit un model cu dimensiuni mai mici pot sta liniştiţi, japonezii confirmând discret iminenta lansare a modelului Xperia Z3 Tablet Compact în cadrul unei imagini promoţionale.

Judecând după imaginea ataşată, care şi-a făcut apariţia pe Facebook în cadrul unei prezentări pentru accesoriul Smartband, se pare că Xperia Z3 Tablet Compact va fi un model cu o diagonală de 8”. Detaliile sunt necunoscute în acest moment, însă carcasa acesteia pare la fel de subţire ca cea remarcată la Xperia Z2 Tablet şi se pare că nici rezistenţa la apă şi praf nu a fost uitată.

Cu excepţia modelului Tablet S, care a avut un design pliabil şi două ecran de 5,5”, Sony a preferat până acum ecranele mari de 9,4” (Tablet S şi Xperia Tablet S) sau 10,1” (Xperia Tablet Z şi Xperia Z2 Tablet).  Într-un final, compania se pare că a început să fie atrasă de ideea unei tablete compacte, Xperia Z3 Tablet Compact urmând să atace un sector de piaţă care va creşte în anii următori, spre deosebire de clasa inferioară de 7” care dă deja semne de scădere.

Împreună cu Xperia Z3 Tablet Compact, imaginea publicitară Sony înfăţişează şi un ceas inteligent necunoscut care diferă de modelele anterioare SmartWatch. Zvonurile anterioare au afirmat că vom vedea un model motorizat de platforma Android Wear, însă rămâne de văzut dacă Sony o va adopta deoarece oficialii săi au afirmat în primăvara acestui an că nu sunt prea atraşi de noua platformă Google.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News