Tableta Nokia cu Windows RT ar putea fi lansată la MWC 2013

19.12.2012
Tableta Nokia cu Windows RT ar putea fi lansată la MWC 2013

Zvonurile despre o tabletă Nokia care va rula Windows RT nu sunt deloc noi. În luna martie a acestui an, au ieşit la iveală primele imagini cu pretinsul viitor produs, iar designerul–şef Nokia a admis că are în lucru un astfel de produs. Mai mult, reprezentanţii companiei au afirmat ulterior că sunt interesaţi de sectorul tabletelor, însă aluzia conform căreia ar trebui să vedem ceva concret în trimestrul care se încheie în mai puţin de două săptămâni nu s-a materializat.

DigiTimes afirmă că ideea lansării unei tablete Windows RT. care este menită să completeze noile terminale Windows Phone 8 lansate în această  toamnă, a devenit din nou un subiect activ. Conform relatărilor, discuţiile dintre Nokia, Microsoft, Qualcomm şi Compal au fost reluate, iar rezultatul ar putea ieşi la iveală în cadrul Mobile World Congress 2013. Conform altor zvonuri, lansarea tabletei Microsoft Surface a fost unul dintre motivele amânării, însă companiile implicate par decise să meargă mai departe.

În primăvară, zvonurile afirmau că produsul Nokia va fi o tabletă cu ecran de 10” care va folosi o platformă hardware Qualcomm din generaţia S4 Pro, aceasta urmând să fie produsă în 200.000 de exemplare. Cum DigiTimes nu are o reputaţie prea grozavă dacă privim scorul zvonurilor lansate şi confirmate, zvonul acestei lansări trebuie privit cu scepticism. 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News