ASUS a anunţat un nou model Zenfone 2 cu 256 GB spaţiu de stocare

24.08.2015
ASUS a anunţat un nou model Zenfone 2 cu 256 GB spaţiu de stocare

ASUS aplică strategii diferite în funcţie de regiunile în care îşi lansează produsele, iar seria de smartphone-uri Zenfone nu este scutită de aceste practici. După ce am văzut noul vârf al gamei anunţat în India, modelul Zenfone 2 Deluxe, ne aşteptam ca acesta să ofere tot ceea ce are mai bun ASUS la acest capitol. Un nou anunţ făcut însă în Brazilia confirmă că planurile companiei taiwaneze sunt mai măreţe de atât.

Zenfone 2 Deluxe Special Edition este acum cel mai puternic model de smartphone de la ASUS. Acesta va fi disponibil momentan doar în Brazilia şi păstrează toate elementele care au consacrat această serie de dispozitive, oferind însă spaţiu de stocare mult mai mare. Designul exterior rămâne neschimbat faţă de Zenfone 2 Deluxe din India, iar hardware-ul intern nu a suferit mari modificări.

Avem de a face cu acelaşi procesor quad-core de la Intel, cu 4 GB memorie RAM şi cameră foto principală de 13 megapixeli. Ce este nou pentru această nouă versiune de Zenfone 2 Deluxe este spaţiul de stocare intern de 256 GB, mai mare decât orice oferă principalii competitori de pe piaţă. Probabil că ASUS încearcă să atragă pasionaţii de filme şi seriale, încurajând cu atât spaţiu disponibil stocarea a întregi sezoane sau serii direct pe telefon, fără a fi nevoie de schimbare constantă a conţinutului.

Din păcate, nici acest Zenfone 2 Delxue Special Edition nu primeşte upgrade-urile pe care alte variante mai ieftine le primesc. Focalizarea laser rămâne exclusivă variantelor Selfie, Laser şi Max, în timp ce camera frontală de 13 megapixeli cu blitz se găseşte doar pe Zenfone 2 Selfie. Preţul pentru noul Zenfone 2 Deluxe nu a fost însă anunţat, deşi urmează să ajungă pe piaţă foarte curând, în luna septembrie.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News