Asus ROG Phone 8 primește o listă de specificații și imagini neoficiale – FOTO

15.12.2023
Asus ROG Phone 8 primește o listă de specificații și imagini neoficiale - FOTO

Asus ROG Phone 8 primește o dată de lansare. De asemenea, avem primele imagini cu noul smartphone de gaming.

Asus va anunța gama ROG 2024 în data de 8 ianuari,e la CES din Las Vegas. Noua gamă de dispozitive include și viitoarele dispozitive ROG Phone 8 și 8 Pro.

Grație unor noi leak-uri publicate de Windows Report, ne oferă cea mai bună privire de până acum asupra celor două dispozitive, alături de specificațiile și accesoriile lor cheie. ROG 8 și 8 Pro vor adopta un design nou, cu un cadru plat și un modul de camere restilizat.

Cealaltă actualizare mare de design este reprezentată de puch hole-ul pentru camera frontală, o premieră în seria ROG Phone. Acest lucru a permis designerilor să micșoreze ramele ecranului pentru un aspect mai modern și o amprentă mai mică decât seria ROG Phone 7. Din câte am aflat până acum, noul Asus ROG Phone 8 măsoară 163,8 mm în lungime, 76,8 mm în lățime și are o grosime de 8,9 mm. De asemenea, greutatea este listată la 225 de grame.

Noua serie Asus ROG Phone 8 oferă performanțe demne de un telefon de gaming

Ambele telefoane folosesc același ecran AMOLED de 6,78 inch cu rezoluție FHD+ și rată de reîmprospătare de 165 Hz. Ecranul este protejat de o fâșie de Gorilla Glass Victus 2 și oferă o luminozitate maximă de până la 2.500 nits.

Noul ROG Phone 8 va folosi noul chipset Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 cu 12 GB RAM LPDDR5X pe ROG Phone 8 și până la 24 GB de memorie RAM pe ROG Phone 8 Pro. Ambele modele vor folosi memorie ultrarapidă de tip UFS 4.0. ROG Phone 8 de bază va oferi 256 GB de stocare, iar varianta de top a ROG Phone 8 va dispune de până la 1 TB de stocare.

Ambele telefoane vo fi lansate cu Android 14 și interfața ROG UI aplicată peste. Pachetul include o mufă pentru căști și o baterie de 5.500 mAh cu încărcare rapidă.

Grație imaginilor publicate putem vedea noul modul de camere de pe spatele telefonului. Rapoartele sugerează că modulul triplu de camere va fi format dintr-un obiectiv principal de 50 MP, căruia i se alătură o cameră ultrawide de 13 MP și o lentilă telefoto de 32 MP cu zoom optic 3x.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult