Black Friday la Altex vine cu prețuri reduse la telefoane mobile. Cât costă cel mai ieftin iPhone la ofertă

02.11.2023
Black Friday la Altex vine cu prețuri reduse la telefoane mobile. Cât costă cel mai ieftin iPhone la ofertă

Altex dă startul reducerilor de Black Friday. Am căutat în categoria telefoanelor mobile pentru a găsi cele mai bune oferte ale magazinului.

Luna noiembrie marchează începutul sezonului de reduceri, astfel că multe magazine își încep campaniile promoționale de Black Friday. Pentru că a fi conectat cu tot ce este nou înseamnă atât de mult în zilele noastre, am decis să ne axăm atenția pe telefoane și să căutăm cele mai bune oferte la Altex.

Reducerile de Black Friday din magazin au luat starul astăzi, 2 noiembrie și se vor derula până pe 22 noiembrie. Am ales 4 telefoane, iar prețuri pornesc de la mai puțin de 500 de lei.

Cele mai bune oferte de Black Friday la Altex

Cel mai ieftin telefon pe care l-am găsit este Motorola Moto G13. Pentru prețul de 499,90 de lei, telefonul oferă un ecran de 6,53 inch, 128 GB stocare și 4GB memorie RAM și o baterie consistentă de 5000 mAh. De asemenea, telefonul folosește 3 camere, una de 50 MP și două de câte 2 MP fiecare.

Mărim puțin bugetul, astfel am găsit Xiaomi Redmi Note 12, care este redus de la 1.199,90 lei la 899,90 de lei. Telefonul oferă un ecran AMOLED de 6,67 inch în diagonală, 256 GB de stocare și 8 GB de memorie RAM, plus un sistem triplu de camere pe spate. De asemenea, capacitatea bateriei măsoară 5000 mAh.

Dacă sunteți în căutarea unui brand mai clasic, așa cum este Samsung, există o ofertă pentru Galaxy S22 5G. Telefonul a fost redus cu 350 de lei, până la 2.499,90 de lei. Chiar dacă este un flaghsip din generația trecută, telefonul dispune de un ecran AMOLED cu rezoluție FHD+ și rată de refresh la 120Hz. Capacitatea de stocare de 256 GB este suficient pentru pozele și videoclipurile pe care vrei să le faci cu un astfel de dispozitiv. De asemenea, vi încă foarte performant în aplicații și jocuri.

Cât costă cel mai ieftin iPhone?

Cel mai ieftin model din oferta de Black Friday de la Altex este un iPhone 14, finisat în nuanța Product Red pe care fanii au îndrăgit-o încă de la lansarea pe piață. Este un model cu 128 GB de stocare și are un preț de 3.949,90 de lei. Astfel, dacă nu te interesează să ai cea mai nouă generație, adică iPhone 15, acesta ar putea fi deal-ul pentru tine.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Ionuț Vîlciu
Curios din fire, fascinat de tehnologie, jocuri, gadgeturi și pasionat de lumea auto, Ionuț și-a început cariera în jurnalism alături de echipa WASD.ro. De acolo a urmat o incursiune în presa automobilistică, alături de ProMotor. Când nu scrie despre mașini, redactează articole despre ... citește mai mult