BlackBerry Key2 LE: lista neoficială de specificaţii hardware

13.08.2018
BlackBerry Key2 LE: lista neoficială de specificaţii hardware

Ştiam deja de câteva săptămâni că BlackBerry lucrează la o versiune mai ieftină de BlackBerry Key2, însă până în prezent aveam doar o listă incompletă de specificaţii tehnice. Se pare însă că Android Police a reuşit să intre în posesia unei liste preliminarii de specificaţii, acestea fiind poate chiar puţin mai înalte decât se credea iniţial. De asemenea, noi imagini sugerează că noul Key2 LE (sau Lite?) va fi o combinaţie între originalul KeyONE şi noul Key2.

În termeni de design exterior, Key2 LE împrumută elemente de la ambele modele de BlackBerry cu tastatură şi Android. Avem un design mai rotunjit precum cel de pe KeyONE şi o tastatură din generaţia întâi, dar şi un sistem de camere duale pe spate şi nelipsitul capac cauciucat pe spate.

La interior însă, BlackBerry Key2 LE nu este cu mult mai slab decât Key2 şi pare să fie un model intermediar între originalul KeyONE şi cel mai recent lansat.Vorbim despre un ecran de 4,5” cu rezoluţie 1.620 x 1.080 pixeli, chipset Snapdragon 636, 4 GB memorie RAM, configuraţii cu 32 sau 64 GB stocare internă şi cameră 13 + 5 megapixeli pe spate. Acumulatorul de 3.000 mAh este puţin mai mic, Key2 fiind echipat cu unul de 3.500 mAh.

Scopul unui model mai modest de BlackBerry Key2 pare să fie atingerea unor clienţi care nu sunt dispuşi să plătească cei 650 euro ai modelului „standard”, puţin cam ridicat pentru un hardware mid-range. Rămâne să vedem la ce preţ va ajunge Key2 LE pe piaţă şi cât de mult reuşesc compania canadiană BlackBerry şi producătorul hardware TCL să reducă costurile de producţie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult