Bluboo Dual, primul smartphone cu procesor Kirin 960 care nu este produs de Huawei

23.11.2016
Bluboo Dual, primul smartphone cu procesor Kirin 960 care nu este produs de Huawei

Creat de Huawei, Kirin 960 este un chipset high-end cu performanţe de invidiat, întâlnit până acum doar în echiparea dispozitivelor proprii companiei.

Prevăzut cu un sistem dual-camera performant, Bluboo Dual promite o experienţă de nivel premium, ieşind din tiparul companiei specializată mai degrabă în produse mid-range mai puţin costisitoare.

Ajuat cu patru nuclee ARM Cortex-A73 şi patru nuclee Cortex-A53 mai prietenoase cu bateria, chipsetul Kirin 960 oferă cu 18% mai multă performanţă la partea de CPU şi 180% la cea de GPU, nucleul Mali-G71 MP8 fiind mai mult decât potrivit pentru rularea celor mai noi jocuri de Android. La fel ca implementările oferite de Qulacomm şi Samsung, chipsetul Huawei Kirin 960 suportă chip-uri NAND Flash cu interfaţă UFS2.1 şi memorii RAM LPDDR4.

Echipat cu acelaşi chipset ca şi modelul Huawei Mate 9, noul smartphone Bluboo Dual vine cu un design foarte elegant şi subţire, pus în valoare cu o carcasă realizată integral din metal şlefuit.

Rămâne de văzut dacă informaţia rămasă deocamdată la stadiul de zvon va fi confirmată sau nu cu un anunţ oficial.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult