Când ar putea avea loc lansarea iPhone 12, conform zvonurilor

26.07.2020
Când ar putea avea loc lansarea iPhone 12, conform zvonurilor

Am tot aflat tot felul de detalii despre seria de telefoane iPhone 12 în ultimele câteva luni, însă tot nu știm cu exactitate când va avea loc lansarea. Se pare însă că nu va trebui să așteptăm foarte mult până când vom afla totul despre acestea, conform noilor zvonuri. Apple va pregăti un eveniment de prezentare online la începutul lunii septembrie, cum era de așteptat, iar alături de aceste noi telefoane vor veni și alte accesorii și noi produse Apple.

Apple pregătește lansarea iPhone 12, alături de alte dispozitive secundare

iHacktu Pro, un cont de Twitter pe care au apărut în trecut și alte informații despre produse Apple înainte de anunțul oficial, susține că știe când va avea loc evenimentul de lansare pentru iPhone 12. Se pare că Apple își va păstra tradiția de a anunța noile telefoane în cea de-a doua zi de marți a lunii septembrie, care anul acesta pică pe data de 8. Totuși, nu atunci vor ajunge telefoanele în magazine.

Conform Tweet-ului iHacktu Pro, iPhone 12 va fi anunțat pe 8 septembrie alături de o nouă generație Apple Watch, Series 6, cât și de încărcătorul wireless anunțat în urmă cu trei ani, AirPower. Acesta din urmă ar fi fost complet refăcut de către Apple și ar trebui să poată încărca trei dispozitive simultan: iPhone, Apple Watch și AirPods. În cele din urmă, în cadrul acestui eveniment, Apple ar putea prezenta și o nouă generație de iPad, probabil o versiune iPad 8 de bază sau, cum spuneau zvonurile din trecut, un iPad Air 4, cu design nou, compatibil cu tastatura Magic Keyboard.

Lansarea din magazine ar putea să întârzie

Chiar dacă anunțul va avea loc pe 8 septembrie, clienții Apple vor putea cel mai probabil comanda telefoanele o lună mai târziu. De data aceasta, Apple pare să pregătească o lansare întârziată pentru variantele pro. Astfel, pre-comenzile pentru iPhone 12 și iPhone 12 Max, modelele standard, vor fi deschise pe 2 octombrie, în timp ce lansarea în magazine ar putea ave loc abia pe 9 octombrie, adică o săptămână mai târziu.

Modelele iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max, echipate cu camere mai avansate, display-uri mai performante și carcase premium, vor fi însă disponibile la precomandă abia pe 16 octombrie, cu o lansare programată pentru data de 23 octombrie. Desigur, aceste date sunt provizorii.

Prețurile de pornire ar fi de 649 dolari pentru iPhone 12, 749 dolari pentru iPhone 12 Max, 999 dolari pentru iPhone 12 Pro și 1.099 dolari pentru iPhone 12 Pro Max. Pentru prima dată, iPhone-urile sunt așteptate cu 128 GB stocare standard, în timp ce toate sunt așteptate cu modem-uri și antene 5G. Există zvonuri și despre noi modele cu ecrane LCD și antene 4G, însă nu au apărut noi informații despre acestea în ultima perioadă.

Noul iPad și noul Apple Watch ar putea veni însă mai devreme, în septembrie, cu precomenzi deschise de pe 11 septembrie și livrare câteva zile mai târziu, pe 18 septembrie. Nu știm încă momentan când va veni AirPower și nici dacă Apple va anunța AirTags, dispozitivele sale pentru găsirea diverselor obiecte prin intermediul Find My.

sursa: Phone Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult