Când va lansa LG noul Optimus G2

16.01.2013
Când va lansa LG noul Optimus G2

Existent momentan doar la stadiul de zvon, viitorul terminal LG Optimus G2 începe să prindă contur, atât din privinţa setului de specificaţii cât şi a unui posibil interval de lansare.

LG Optimus G

Astfel, Optimus G2 ar putea fi lansat în această toamnă, la aproximativ un an după modelul actual. Tendinţele industriei, către folosirea de ecrane mai mari şi mai performante, vor face Optimus G2 să nu vină echipat cu un ecran mai mic de 5 inch, preferabil capabil să redea imagini la rezoluţie Full HD. Din moment ce LG a păstrat tăcerea la CES 2013, putem spera să aflăm primele detalii concrete despre Optimus G2 în luna februarie, cu ocazia expoziţiei Mobile World Congress ce va avea loc la Barcelona.

Totuşi, alte surse vorbesc despre posibilitatea lansării unui model smartphone intermediar, bazat pe actualul Optimus G. Noul LG Optimus GK ar urma să reprezinte o încercare de a concura Samsung în gama smartphone de top, cu un model echipat cu ecran de 5.5 inch şi chipset quad-core de ultimă generaţie, pe care să ruleze versiunea Android 4.1 Jelly Bean.

Un alt motiv pentru care LG ar putea amâna anunţul unui succesor pentru Optimus G este dorinţa ca noul terminal să fie printre primele livrate cu sistemul Android 5.0, pregătit de Google pentru a doua jumătate a acestui an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult