Caviar anunță Galaxy Note20 Ultra „Eternity Collection” cu spate din marmură

25.08.2020
Caviar anunță Galaxy Note20 Ultra „Eternity Collection” cu spate din marmură

Caviar, compania rusească care este cunoscută în special pentru personalizarea de iPhone-uri folosind materiale prețioase, anunță o nouă serie dedicată telefoanelor Galaxy Note20 Ultra de la Samsung. Este vorba despre gama numită „Eternity Collection”, care include patru modele, decorate atât cu aur și ornamente, cât și cu… marmură. Da, Caviar a înlocuit sticla de pe spatele telefoanelor cu bucăți reale de marmură, de diferite culori.

Caviar Galaxy Note20 Ultra cu spate din marmură pornește de la 5.700 dolari

Cele patru modele de Galaxy Note20 Ultra din Eternity Collection sunt inspirate de monumente din toată lumea. De exemplu modelul cu marmură neagră este numit Hagia Sophia, după moscheea din Turcia, în timp ce modelul cu marmură albă este dedicat Partenonului din Grecia. Modelul verde se numește „Forbidden City” (Orașul Interzis), după palatul din Beijing, în timp ce varianta cu marmură roșie este dedicată Catedralei Sfântului Vasile din Moscova.

Prețurile pentru aceste modele pornesc de la 5.750 de dolari americani pentru varianta Partenon și ajung la 6.260 dolari pentru varianta Catedralei din Moscova. Toate sunt similare în construcție și design, dar fiecare are câte un model ornamental diferit. Părțile metalice sunt dublu placate cu aur roz, amintind astfel de culoarea originală a telefonului, Mystic Bronze.

Fiecare model în parte va fi produs doar în număr de 99 de unități, fiecare numerotată individual. În afară de carcasa exterioară, telefonul nu are alte diferențe de ordin hardware. Dispozitivul este livrat în varianta cu stocare internă de 256 GB, deci este varianta de bază, nu cea de top, care vine cu 512 GB stocare internă. De asemenea, este posibil să fie vorba despre varianta europeană, cu chipset Exynos 990 5G, întrucât varianta cu Snapdragon 865 vine doar în variante cu 128 sau 512 GB stocare.

Având în vedere că există mai multe serii de iPhone-uri personalizate de Caviar, ne putem aștepta și la alte variante de Note20 Ultra în viitorul apropiat, cu diferite materiale prețioase, dar și cu prețuri din ce în ce mai piperate.

sursa: Caviar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult