Caviar listează deja un iPhone 12 Pro din aur la prețul de 23.000 de dolari

03.08.2020
Caviar listează deja un iPhone 12 Pro din aur la prețul de 23.000 de dolari

În ultima perioadă, producătorul de bijuterii din Rusia, Caviar, a ieșit mai mult în evidență datorită telefoanelor sale personalizate, decorate cu aur, pietre prețioase și în anumite situații chiar ceasuri mecanice. Spre diferență de generația iPhone 11 de dispozitive personalizate, care a fost anunțată și lansată după ce telefoanele au apărut pe piață, Caviar anunță deja primele modele de iPhone 12 care vor fi placate cu aur. Avem chiar și un preț de pornire pentru acest model, cât și un design preliminar.

Modelul iPhone 12 din aur de la Caviar nici măcar nu este cel mai scump de până acum

Ce vedeți în imagine este iPhone 12 Pro Victory Pure Gold. Acesta va fi practic un iPhone 12 Pro obișnuit a cărui carcasă este apoi placată cu aur de 18 karate. Cel mai probabil însă, cei de la Caviar vor înlocui carcasa din sticlă a modelului iPhone 12 și o vor înlocui cu ceva mai ușor de placat cu aur, probabil ceva metalic. Astfel, greutatea modelului personalizat va fi semnificativ mai mare decât a unui model standard.

Pentru privilegiul de a folosi un iPhone 12 Pro „de aur”, clienții Caviar vor trebui să plătească 23.000 de dolari. Dacă stăm să ne uităm în urmă la modelele iPhone 11 placate cu aur sau decorate cu diverse materiale prețioase, prețul pentru acest model Victory este chiar mic. Mai ales când luăm în considerare faptul că pe lângă aur, vor fi folosite și opt diamante de 0,48 carate pe partea din spate. Pe laterale, Caviar va grava numărul fiecărui model în parte, fiind vorba despre o ediție limitată. De asemenea, telefonul va fi livrat într-o cutie specială, îmbrăcată în piele.

Va fi interesant să vedem dacă acest model, de câteva zeci de mii de dolari, va include un adaptor de priză sau căști în pachet, pentru că zvonurile spun că ediția standard care va costa „doar” 1.000 de dolari nu le va avea.

Compania lucrează și la versiuni din carbon, titan și piele de aligator, piton sau struț

Pe lângă modelul Victory Pure Gold, Caviar se pregătește să producă și alte modele de iPhone 12 Pro, mai accesibile. De exemplu, modelele iPhone 12 Pro Victory Carbon și iPhone 12 Pro Victory Titanium. Acestea vor porni de la 5.060 de dolari, au un design similar cu cel auriu, însă vin fără ornamente florale și fără diamante. Desigur, nu vor lipsi nici versiunile cu piele de aligator, piele de piton, sau piele de struț.

Cele din piele pornesc de la 4.290 dolari. De altfel, utilizatorii vor putea să își aleagă atât varianta de telefon, iPhone 12 Pro sau Pro Max, cât și stocarea internă. Toate modelele sunt disponibile la pre-comandă și vor fi livrate începând din luna octombrie, probabil după lansarea oficială a seriei iPhone 12.

sursa: Caviar

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult