Ce telefoane ieftine poți comanda de la RDS&RCS în luna iulie

18.07.2020
Ce telefoane ieftine poți comanda de la RDS&RCS în luna iulie

Printre cele mai ieftine de pe piață, abonamentele DIGI Mobil vin și cu opțiuni interesante pentru amatorii de telefoane ieftine, RDS&RCS având în ofertă modele accesibile semnate de Nokia, Motorola, Samsung Huawei și Xiaomi, dar și produse oferite sub brandul propriu, DIGI.

Nu este deloc greu să găsești cel mai ieftin telefon de la Digi. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul companiei, să accesezi secțiunea „Telefoane” și să ordonezi lista crescător, de la cel mai ieftin la cel mai scump.

Iată ce telefoane ieftine poți comanda de la RDS&RCS în luna iulie:

DIGI C2

Prețul lui Digi C2 poate varia între 290 de lei alături de un abonament Digi Mobil Avantaj 5 și 399 lei alături de un abonament Digi Mobil Optim 3. Există și opțiunea de a plăti telefonul în rate de 30 sau 33 de lei pe lună, în funcție de tipul de serviciu ales: abonament sau pre-paid.

Cu dotări rezonabile pentru un smartphone low-cost de generație recentă, DIGI C2 pune la dispoziție un ecran HD+ de 6.1 inch, cameră principală de 8M și cameră frontală de 5MP, chipset MediaTek cu procesor quad-core, 3GB memorie RAM și 32GB stocare internă. Deși nu este prea generos, acumulatorul de 3200 mAh promite cel puțin o zi de utilizare fără griji.

Suficient de modern, designul include ecran decupat după conturul carcasei, dual-camera și senzor de amprente la partea din spate.

DIGI R2

Ceva mai bine dotat, DIGI R2 vine cu un preț retail de 549 lei, dar poate fi obținut și în pachet cu abonamentul Digi Mobil Optim 2 plătind 0 de lei avans, respectiv 45 de lei rată lunară.

Ceva mai bine pregătit pentru jocuri de Android, DIGI R2 pune la dispoziție un ecran HD+ de 6.35 inch, chipset MediaTek cu procesor octa-core,4 memorie RAM și 64GB stocare internă. Cameră principală este de 13M, iar cameră frontală de 5MP. Acumulatorul de 3900 mAh ar putea fi suficient pentru aproximativ două zile de utilizare fără grija adaptorului AC

Asemănător modelului C2, designul lui DIGI R2 se diferențiază prin poziționarea către stânga a camerei frontale și ecranul decupat prin procedeul de perforare.

DIGI K2

Digi K2 are un preț întreg de 999 lei în pachet prepaid Digi Mobil Optim Nelimitat, dar poate obținut cu zero lei avans și rată lunară de 83 lei împreună cu abonamentul Digi Mobil Optim 3.

Telefon cu aspect și dotări aproape premium, Digi K2 vine cu ecran Full HD+ de 6.3 inch și chipsetul MediaTek P70 (CPU octa-core), ajutat cu 6GB memorie RAM. Principalul său atu este însă camera foto duală cu rezoluție 48MP+5MP, respectiv camera frontală de 16MP. Telefonul prevăzut cu dual-SIM și 128GB stocare internă, mai dispune de un senzor de amprentă capacitiv la partea din spate și acumulator de 4000mAh.

Digi K2 dispune de finisaje din sticlă față-verso, conector pentru căști și ecran decupat la partea de sus după modelul „picătură”.

NOKIA 2720 4G

Tot la categoria telefoane ieftine, NOKIA 2720 4G are un preț întreg de 419 lei în pachet Digi Mobil Optim Nelimitat, dar poate obținut cu zero lei avans și rată lunară de 35 lei împreună cu abonamentul Digi Mobil Optim 2.

Adresat celor care apreciază latura estetică în detrimentul funcționalității, NOKIA 2720 este un telefon cu clapetă mic și ușor de folosit, potrivit ca accesoriu de modă. Totuși, fără puterea sistemului de operare Android, va trebui să te mulțumești doar cu funcționalitatea de bază a unui telefon mobil. Astfel, vei putea intra pe Facebook, asculta muzică MP3 și reda clipuri YouTube, însă doar cu aplicațiile preinstalate pe telefon. Pozele obținute cu camera foto de 2MP nu vor arăta nici ele prea bine, nu că ai putea sesiza diferența pe ecranul cu rezoluție 320×240 pixeli.

Motorola E6S

Telefon dual SIM cu 4G, Motorola E6S poate fi obținut contra unei rate lunare de 37 Lei, fără avans, în pachet cu abonamentul Digi Mobil Optim 2.

Telefonul dispune de ecran HD+ cu diagonală 6.1 inch și chipsetul MediaTek P22 (CPU octa-core). Printre dotările oferite se numără camera foto de 13MP și camera frontală de 5MP. În timp ce memoria internă de 32GB ar putea fi suficientă, cei 2GB memorie RAM ar putea limita performanțele aplicațiilor de Android mai solicitante. Având în vedere configurația folosită, acumulatorul de 3000 mAh nu ar trebui să pună probleme.

Xiaomi Redmi 9

Remarcat prin ecranul său spațios și prezența versiunii Android 10, Xiaomi Redmi 9 poate fi obținut contra unei rate lunare de 54 Lei, fără avans, în pachet cu abonamentul Digi Mobil Optim 2.

Unul dintre cele mai populare telefoane ieftine cu Android, Redmi 9 vine cu ecran Full HD+ de 6.53 inch și chipsetul MediaTek G80 (CPU octa-core), fiind o bună alegere și pentru pasionații de jocuri pe mobil. Ajutat cu doar 3GB memorie RAM, nu oferă însă prea multă flexibilitate pentru multitasking, comutarea frecventă între aplicațiile recente putând veni cu anumiți timpi de așteptare nedoriți. Principalul său atu este însă sistemul quad-camera cu rezoluție 13MP+8MP+2MP+5MP, respectiv camera frontală de 8MP. Telefonul prevăzut cu dual-SIM și 32GB stocare internă mai dispune de un senzor de amprentă capacitiv la partea din spate și acumulator de 5020mAh.

Motorola G8 Power Lite

Pornind cu prețul întreg de 649 lei, Motorola G8 Power Lite poate fi obținut cu o rată lunară de 54 Lei, fără avans, optând pentru un pachet cu abonamentul Digi Mobil Optim 2

Telefonul dispune de camera tripla 16MP f/2.0+2MP+2MP, camera Frontala 8MP și acumulator de 5000 mAh. Ecranul de tip LCD este cu rezoluție HD+ și are diagonala de 6.5 inch. Configurația este bazată pe chipsetul octa-core MediaTek Helio P35, ajutat cu 4GB memorie RAM. Telefon cu aspect modern, dar puțin cam gros atunci când este privit din profil, mai dispune de 64GB memorie internă și senzor de amprente la partea din spate.

Samsung Galaxy A21S

Parte din oferta Samsung de telefoane ieftine, Galaxy A21s vine echipat cu display TFT HD+ de 6,5 inch, perforat în colțul stânga-sus.

Smartphone-ul este motorizat cu un procesor octa-core cu frecvență 2.0 GHz, ajutat cu 3 GB memorie RAM și 32 GB stocare internă. Principalul element de atracție camera foto principală este un model quad-camera cu senzor principal de 48MP, cameră wide de 8MP, senzor de profunzime cu rezoluție 2MP și cameră macro de 2MP. La partea din față, găsim o cameră frontală cu rezoluție 13MP și deschidere f/2.2.

Carcasa relativ subțire adăpostește totuși un acumulator de 5000mAh, asistat cu tehnologie de încărcare rapidă (putere 15W).

Bazat pe nucleul Android One și personalizat cu o versiune Lite a interfeței One UI, numită One UI Core, Galaxy A21s poate fi obținut la prețul întreg de 899 Lei, cu Digi Mobil Optim Nelimitat, sau în rate de 64 Lei/lună și 129 Lei avans, selectând abonamentul Digi Mobil Optim 2 sau 3.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult