Confirmat: LG Nexus 4 se lansează pe 29 octombrie

23.10.2012
Confirmat: LG Nexus 4 se lansează pe 29 octombrie

După abundenţa de informaţii şi poze de prezentare scăpate membrilor presei prin canale neoficiale, iată că un reprezentant LG iese la rampă cu informaţii concrete despre cel mai nou smartphone din seria Google Nexus.

LG Nexus 4 se lansează pe 29 octombrie

Astfel, terminalul LG Nexus E960 se va lansa oficial sub numele Nexus 4, în data de 29 octombrie – ziua în care Microsoft dezvăluie noua platformă Windows Phone 8 pentru telefoane inteligente.

Informaţiile obţinute din declaraţia lui Amit Gujral, director al diviziei Mobile Product Planning pentru India, confirmă şi o parte din specificaţiile circulate până acum la bursa zvonurilor. Aflăm astfel că Nexus 4 este echipat cu un ecran de 4.7 inch şi chipset cu procesor quad-core la 1.5 GHz, iar sistemul de operare livrat la momentul lansării este Android 4.2.

Potrivit lui Amit Gujral, primele loturi de telefoane LG Nexus 4 vor ajunge în stocurile magazinelor din India înainte de finalul lunii noiembrie. Dacă LG şi-a făcut bine temele, disponibilitatea pentru principalele pieţe de desfacere europene nu va întârzia mai mult de câteva zile după lansarea din India.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult