Cum arată Motorola Frontier, noul flagship Android cu cameră foto de 200MP

25.01.2022
Cum arată Motorola Frontier,  noul flagship Android cu cameră foto de 200MP

Deși este așteptat cu același chipset Snapdragon 8 Gen 1 ca și Moto Edge X30, un flagship destinat pieței din China, noul telefon Motorola cunoscut deocamdată doar după numele de cod Frontier vine cu un design exterior substanțial diferit.

Ilustrat cu randări neoficiale, Motorola Frontier are ca principal element distinctiv lentila de mari dimensiuni aplicată camerei foto principale.

Departe de a fi doar un rebrand aplicat versiunii pentru China, noul dispozitiv plusează aspecte cheie ale setului de specificații, promițând o cameră foto de 200MP cu senzor Samsung. Configurația foto ar urma să fie completată cu o cameră ultra-wide de 50MP și cameră telephoto de 12MP, bazată pe un senzor furnizat de Sony.

Ecranul pare că va fi un model Full HD+ cu tehnologie OLED și diagonală 6.67 inch, funcționând cu rată de refresh la 144Hz. Deasupra ecranului cu margini curbate am putea găsi același senzor de 60MP, întâlnit și pe Moto Edge X30.

Motorola Frontier este descris cu chipsetul Snapdragon SM8475, posibil nume de cod pentru versiunea refresh a actualului vârf de gamă Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 1. În funcție de buget, cumpărătorii vor avea de ales între 8GB sau 12GB memorie RAM, respectiv 128GB sau 256 GB stocare internă.

Telefonul ar urma să vină echipat cu un acumulator de 4500mAh, nu foarte generos dacă ne raportăm la configurația descrisă mai sus, dar asistat cu încărcare rapidă la 125W prin USB-C, sau 50W în modul wireless.

Motorola Frontier

Lista dotărilor este completată cu difuzoare stereo, senzor de amprentă sub ecran și o configurație cu trei microfoane pentru blocarea eficientă a zgomotelor ambiante în timpul apelurilor de voce.

Potrivit zvonurilor de până acum, Motorola Frontier ar putea fi anunțat oficial în luna iulie a acestui an.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult