Duoqin Qin 3 Ultra este un mini-smartphone pentru copii, care blochează aplicațiile nedorite

15.03.2023
Duoqin Qin 3 Ultra este un mini-smartphone pentru copii, care blochează aplicațiile nedorite

Duoqin, un startup susținut de Xiaomi, oferă unul dintre puținele dispozitive smartphone special adaptate pentru copii.

Cu dimensiuni comparabile unui iPhone 6, Duoqin Qin 3 Ultra este dimensionat pentru nu arăta precum o mini-tabletă în mâinile unui copil. Telefonul cu preț de 232 dolari în ofertele magazinelor din China vine cu o versiune de Android 12 adaptată în așa fel încât să permită părinților să urmărească îndeaproape modul în care copii folosesc dispozitivul. Dispozitivul oferă setări avansate pentru limitarea timpului de utilizare sau chiar blocarea completă a aplicațiilor potențial-dăunătoare. Spre exemplu, părinții se pot asigura că este eliminată orice distracție în timpul orelor de studiu.

Qin 3 Ultra vine cu un ecran de 5.02 inch și rezoluție HD+, mai mult decât suficientă diagonala de afișare. Telefonul cu greutate de numai 118 grame mai dispune de o cameră frontală de 5MP și cameră principală de 8MP, asistată cu blitz LED.

Din start, neintenționat ca un telefon pentru jocuri, Qin 3 Ultra vine cu chipsetul MediaTek G99, o soluție entry-level ce ar fi considerată depășită, dacă n-ar fi ajutată cu o cantitate generoasă de 8GB memorie RAM. Un alt atu ar fi și stocarea internă de 256GB, suficientă pentru o colecție generoasă de poze și filmulețe. Bine dimensionat pentru configurația folosită, acumulatorul de 2500 mAh promite până la 9 ore timp de convorbire, sau 7 zile de funcționare în regim stand-by.

Din păcate, telefonul intenționat pentru piața din China nu vine cu acces Play Store, ceea ce ar putea împiedica instalarea anumitor aplicații folositoare, precum cele de mesagerie instant. În plus, este puțin probabil ca versiunea de Android să ofere și alte traduceri decât limba Engleză, punând în dificultate copii care încă nu stăpânesc limbi străine.

Duoqin Qin 3 Ultra este oferit în versiuni de culoare pe negru, roz și auriu, cu finisaje din plastic nepretențioase, dar rezistente la uzură.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult