Galaxy Fold 2 ar putea rămâne fără accesoriul S Pen, dar va avea un preț mai bun

14.04.2020
Galaxy Fold 2 ar putea rămâne fără accesoriul S Pen, dar va avea un preț mai bun

În ciuda dificultăților prezentate de carantina împotriva coronavirus, Galaxy Fold 2 se află în dezvoltare la fabricile Samsung din Coreea de Sud și pare că va fi lansat la timp.

Potrivit ultimelor zvonuri, noul telefon pliabil va avea ecranul puțin mai mare, dar va păstra formatul de carcasăși tehnologia de pliere dezvoltată pentru modelul actual. Pregătit în două noi versiuni de culoare – Martian Green și Astro Blue, Galaxy Fold 2 va fi cu aproape 15% mai ușor decât modelul actual, greutatea de 229 grame fiind acum comparabilă unui flagship convențional cu ecran plat.

Vizând o scurtare a etapei de dezvoltare și optimizarea costurilor, Samsung va folosi liniile de fabricație existente, ceea ce înseamnă că designul nu poate fi prea diferit de cel al modelului actual, mai ales în privința dimensiunilor exterioare ale carcasei. Și cum prioritatea este reducerea greutății și acomodarea noului ecran de 8 inch, Samsung ar fi decis să nu mai implementeze deloc suportul pentru accesoriul S Pen.

Toate aceste măsuri ar putea ajuta compania să aducă Galaxy Fold 2 pe piață mai devreme și cu stocuri în măsură să acopere o cerere mai mare din partea cumpărătorilor. Contribuind la obținerea unui preț de pornire mai accesibil, versiunea de bază pare că va avea numai 256GB memorie internă, Samsung decizând să ofere configurația cu 512GB ca opțiune separată.

Din păcate, răspândirea coronavirus încă amenință multe dintre piețele de desfacere importante, punând sub semnul întrebării vânzările care mai pot fi realizate de Samsung, chiar și în condițiile unor stocuri mai generoase de telefoane Galaxy Fold 2.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult