Galaxy S23 Ultra, disponibil și într-o variantă specială dedicată fanilor BMW. VIDEO

10.02.2023

Până nu de mult, mașinile BMW nici măcar nu ofereau conectivitate cu telefoanele Android, însă în ultima perioadă, brand-ul bavarez a realizat mai multe parteneriate de branding cu producători de smartphone-uri. După iQOO din China, a venit rândul Samsung să ofere un Galaxy S23 Ultra într-o ediție limitată, care vine la pachet cu multiple accesorii decorate cu logo-ul M Series al mașinilor de performanță înaltă BMW.

Galaxy S23 Ultra în ediție BMW va fi disponibil în doar 1.000 de exemplare

Galaxy S23 Ultra BWM M Edition este un pachet special care va fi livrat exclusiv în Coreea de Sud și care va fi produs în doar 1.000 de exemplare. Astfel, cei mai mari fani BMW, pasionați de edițiile speciale cu performanță îmbunătățită M, vor trebui să se „lupte” să apese butonul de comandă cât mai repede, întrucât aceste unități vor dispărea rapid din stoc odată ce vor fi puse la vânzare.

De altfel, prețul de 1.727.000 won, echivalent cu 1.273 de euro, nu este atât de mare comparat cu prețul de bază al unui Galaxy S23 Ultra standard. Ar putea exista însă și un motiv pentru care se întâmplă asta: telefonul în sine nu este deloc persoalizat la exterior, fiind livrat într-o ediție de culoare „standard”. Singurul element BMW vizibil pe telefon este animația de pornire și oprire, cu logo BMW și fundalul de ecran pe care îl primești când pornești dispozitivul.

Samsung Galaxy S23 Ultra BMW M Edition

Telefonul vine într-o cutie specială, modelată după design-ul unei mașini BMW clasice, modelul M3 (E30), și include o husă BMW M, un breloc cu multiple versiuni ale logo-ului producătorului de mașini, un ceas analog și un suport pentru a-l monta pe bordul unei mașini, un compresor de aer portabil, o insignă metalică și o carte care documentează istoria vizuală a brand-ului M de la BMW.

Având în vedere că telefonul din pachet are 512 GB stocare internă, practic diferența de preț față de varianta standard este undeva pe la 5 euro. Singurul lucru relativ dezamăgitor este faptul că nu primești și un capac de spate special pe telefon, ceva care i-ar fi crescut semnificativ valoarea în cazul în care vrei să vinzi telefonul separat și să păstrezi obiectele colecționabile. Cu siguranță însă, acest pachet va ajunge pe site-uri de vânzare la prețuri semnificativ mai mari decât cel de listă, având în vedere raritatea lui crescută.

sursa: Android Authority

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult