Galaxy S9 ar putea face trecerea la un design modular, permiţând folosirea de accesorii detaşabile opţionale

22.08.2017
Galaxy S9 ar putea face trecerea la un design modular, permiţând folosirea de accesorii detaşabile opţionale

Samsung ar putea lua exemplul dat de Motorola, dezvoltând propria gamă de accesorii modulare compatibile cu telefoane Galaxy S9.

Potrivit informaţiilor circulate dintr-o sursă bine cunoscută pentru dezvăluiri legate de produsele Samsung, compania sud-coreeană ar avea în lucru mai multe variante de design pentru Galaxy S9, cel puţin una dintre acestea vizând compatibilitatea cu accesorii modulare menite să extindă funcţionalitatea de bază a dispozitivelor.

Detaliile exacte nu sunt cunoscute, însă putem aştepta ca Samsung să opteze pentru un mecanism care să permită fixarea accesoriilor pe spatele telefonului.

Pentru manevrare uşoară, sistemul de prindere poate fi magnetic, cu cel puţin un set de pini care să asigure conectarea la nivel electric. Probabil, Samsung va opta pentru un sistem care să permită doar folosirea unui singur accesoriu modular, adoptarea unui design care să permită combinarea mai multor accesorii simultan putând da complicaţii nedorite mai târziu.

Aparent, decizia folosirii unui design modular pentru Galaxy S9 nu a fost luată, deocamdată. Însă cu siguranţă, perspectiva monetizării de pe urma unei întregi game de accesorii modulare compatibile cu telefoane Galaxy S9 va cântări greu în alegerea ce revine conducerii Samsung. 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult