Galaxy S9, pregătit într-o nouă versiune de culoare

06.02.2018
Galaxy S9, pregătit într-o nouă versiune de culoare

Surprins în noi imagini de prezentare, Galaxy S9 apare într-o versiune de culoare numită Lilac Purple, ducând la cel puţin patru variantele de culoare pregătite pentru lansarea oficială din această lună.

Aşteptat să fie dezvăluit în data de 25 februarie, chiar în deschiderea expoziţiei Mobile World Congress de anul acesta, Galaxy S9 este cunoscut deja în detaliu, graţie numeroaselor zvonuri circulate în ultimele săptămâni.

„Scăpată” pe internet de un cunoscut specialist în zvonuri legate de produsele Samsung, versiunea Lilac Purple a lui Galaxy S9 oferă o perspectivă mai clară asupra schimbărilor de design aplicate la partea din spate. Putem observa senzorul de amprente reproiectat, mutat sub camera foto pentru a evita murdărirea lentilei atunci când încercăm să deblocăm telefonul.

Cu design similar, dar mai mare, Galaxy S9 Plus pune la dispoziţie un sistem dual camera, având lentilele grupate pe verticală, la fel ca iPhone X.

Ambele modele Galaxy S9 beneficiază de camere foto îmbunătăţite, acest aspect fiind menţionat fără loc de interpretări chiar în invitaţia tipărită de Samsung pentru evenimentul de lansare anunţat pentru data de 25 februarie.

Potrivit zvonurilor, Galaxy S9 ar putea fi mult mai scump decât modelul S8 de anul trecut, dar motivul nu pare să fie un cost ridicat al producţiei, ci faptul că există un precedent setat de Apple. Rămâne de văzut ce anume va oferi în plus Galaxy S9, pentru a rămâne o alegere atractivă în faţa alternativelor pregătite de competiţie.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult