Go4News. SONDAJ: Oamenii cred că iPhone nu oferă suficientă valoare pentru preţul său

07.11.2016

Un sondaj realizat de banca UBS pe un eşantion de 6.500 de persoane din SUA, Marea Britanie, China, Germania şi Japonia, arată că doar 20% dintre respondenţi consideră că iPhone oferă suficientă valoare pentru preţul său. Prin comparaţie, branduri precum Nokia, LG, Meizu sau LTE s-au situat mult mai sus în clasament.

Faţă de sondajul anterior, percepţia oamenilor faţă de smartphone-ul iPhone produs de Apple s-a înrăutăţit. Asta deoarece iPhone 7 nu este văzut ca fiind un produs inovator.

 

Totuşi, 48% dintre cei chestionaţi susţin că produsele Apple sunt de calitate ridicată, iar 33% au spus că acestea sunt „unice”.

 

 

Pe primele trei locuri în topul mărcilor care oferă valoare pentru bani se situează ZTE, Alcatel şi Motorola.

 

În ciuda problemelor pe care le-a avut cu smartphone-ul Galaxy Note7, Samsung a punctat bine în acest studiu la multe capitole. Compania s-a situat pe primul loc în topul mărcilor pe care utilizatorii doresc să le utilizeze în continuare şi pe prima poziţie în topul calităţii ridicate a produselor.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Adrian Popa
Adrian Popa
Adrian Popa este coordonator al site-urilor Go4it.ro, Go4games.ro și Apropotv.ro. Are 15 ani de experienţă în presa centrală şi a debutat ca jurnalist specializat pe economie/piețe financiare. Înainte de a ajunge la Grupul de presă Gândul, Adrian a fost redactor-șef la Mediafax.ro și Gandul.ro ... citește mai mult