Honor 20 Pro ar putea fi livrat cu prima cameră macro de pe un smartphone şi cu ecran fără decupaje

08.05.2019
Honor 20 Pro ar putea fi livrat cu prima cameră macro de pe un smartphone şi cu ecran fără decupaje

Credeam că ştim foarte multe despre Honor 20 Pro, modelul flagship al brandului secundar de la Huawei, însă cele mai recente informaţii „scăpate” pe internet par să infirme zvonurile precedente. În timp ce imaginile cu telefonul care au apărut pe internet lunile trecute sugerau un sistem de camere similar cu cel de pe seria Huawei P30, o nouă imagine sugerează că acest model va fi diferit. De asemenea, ar putea exista mai multe variante, unele cu ecran perforat şi unele cu ecran complet.

Imaginile cu Honor 20 Pro din trecut sugerau un sistem de camere care beneficiază de zoom 5x optic folosind o construcţie periscopică, însă detaliile mai noi dezvăluie că Honor ar putea inova în alt aspect la capitolul foto. În timp ce telefonul pare să folosească în continuare o cameră dedicată pentru zoom 3x, similară cu cea de pe Huawei P30 şi Huawei Mate 20, telefonul ar putea integra un nou senzor pentru fotografie macro.

Două noi imagini publicate pe /LEAKS, un site dedicat informaţiilor despre dispozitive mobile nelansate detaliază sistemul cu patru camere de pe Honor 20 Pro. Avem de a face cu o cameră ultra-wide de 16 megapixeli f/2.2 cu deschidere la 117 grade, o cameră principală de 48 megapixeli f/1.4 (o premieră pe smartphone-uri) cu senzor Sony IMX586 stabilizat optic, o cameră foto cu zoom 3x de 8 megapixeli f/2.4 de asemenea stabilizată şi în cele din urmă, o cameră macro de 2 megapixeli f/2.4. Aceasta din urmă ar fi o premieră pe smartphone-uri şi ar putea permite realizarea de fotografii la apropiere foarte mare. Camerele ar putea fi asistate pentru focalizare de un sistem cu laser.

Imaginile care au ajuns pe internet în trecut cu telefonul sugerau că cel puţin unul dintre modele ar putea beneficia de un ecran perforat, foarte similar cu cel de pe Honor View 20, modelul lansat la începutul acestui an. Noi imagini prezintă însă telefonul cu un ecran complet, deloc decupat. Ar putea fi vorba doar despre unul dintre dispozitivele seriei Honor 20, care ar putea să apeleze la o cameră retractabilă sau la un sistem de tip slider pentru a ascunde camera foto.

Galerie foto

Imaginile care au ajuns în trecut pe internet, imaginile care detaliază camera cu obiectiv macro şi imaginile care prezintă ecranul nedecupat au toate elemente diferite de design pentru Honor 20 Pro, deci nu putem şti încă dacă vreunul dintre aceste modele este cel real. Această strategie de a oferi diverse fotografii cu design-uri diferite ar putea fi modul în care Honor protejează detaliile reale despre telefon înaintea lansării.

Prezentarea Honor 20 va avea loc pe 21 mai, deci nu va mai dura foarte mult până când vom primi detalii complete şi oficiale despre modelele pe care compania chineză le va lansa în viitorul foarte apropiat.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult