Honor va prezenta dispozitive din gama Magic pentru Europa la MWC 2022

31.01.2022
Honor va prezenta dispozitive din gama Magic pentru Europa la MWC 2022

Mobile World Congress 2022 va avea loc anul acesta în Barcelona la timp, pentru prima dată în ultimii trei ani. În 2020, evenimentul a fost complet anulat, iar în 2021, acesta a fost mutat în vară, cu un format puțin diferit. Deja mai multe companii și-au anunțat reticența de a fi prezente într-un format fizic al târgului de tehnologie european, însă multe vor ține prezentări și conferințe, fie 100% online, fie în mod hibrid, în cadrul MWC. Honor este una dintre aceste companii, care promite noi dispozitive pentru piața din Europa la eveniment.

Honor Magic3 și Magic V ar putea fi dispozitivele pe care brandul chinez le aduce în Europa la MWC

Honor a anunțat evenimentul „The Power of Magic”, care va avea loc cu ocazia MWC 2022 pe data de 28 februarie. Ora stabilită pentru prezentare este 1 PM CET, adică ora 14:00 a României. Deși nu a fost anunțat dinainte ce va prezenta Honor pentru piața din Europa, numele evenimentului dă puțin de gol anunțurile.

Recent, compania a lansat în China două dispozitive flagship din gama Honor Magic. Este vorba despre modelul Honor Magic3, un telefon care pune accentul pe camera foto/video, fiind și primul dispozitiv mobil cu certificare „IMAX Enhanced”, iar al doilea este Honor Magic V, primul telefon pliabil al companiei. Ambele modele sunt echipate cu hardware de top, iar variantele care ajung în Europa ar putea fi aliniate la noile componente care s-au lansat între timp.

honor power of magic

Magic3 a fost inițial prezentat cu Snapdragon 888, iar lansarea lui în Europa ar putea veni cu un upgrade la noul Snapdragon 8 Gen 1, în timp ce Honor Magic V, anunțat în luna decembrie, are deja noul chipset Qualcomm „la bord”. De altfel, în lipsa unor noi dispozitive pliabile de la brand-urile care au deja o prezență pe piață, Honor Magic V este cel mai performant dispozitiv de acest gen al momentului. De altfel, și sistemul său de camere este probabil cel mai performant de pe un dispozitiv mobil, integrând trei camere de 50 megapixeli pe partea din spate.

Vom afla mai multe despre planurile seriei Magic de la Honor pentru Europa la sfârșitul lunii următoare.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult