HTC Desire 310, lansat oficial. Specificaţii finale şi data când va ajunge în magazine

HTC Desire 310, lansat oficial. Specificaţii finale şi data când va ajunge în magazine

Desire 310, noul smartphone HTC cu procesor quad-core şi ecran de 4.5 inch este acum oficial, urmând să fie disponibil amatorilor de telefoane entry-level în decursul acestei primăveri.

Disponibil în variante single şi dual SIM, HTC Desire 310 este motorizat de chipsetul MediaTek MT 6582M, având procesor quad-core la 1,3 GHz şi GPU Mali-400 MP2. Telefonul cu greutate 140 grame şi carcasă de 11.25 mm grosime se poate lăuda cu un ecran de 4,5 inch, limitat din păcate la rezoluţia 854×480 pixeli. Mai avem parte de o cameră foto cu rezoluţie 5MP şi funcţie de filmare Full HD. Acumulatorul instalat oferă capacitate 2000mAh, suficient pentru aproximativ 11 ore de convorbiri în reţele 3G.

HTC Desire 310, disponibil şi în variantă dual SIM

Ambele variante rulează versiunea Android 4.2.2, dispun de câte 1GB memorie RAM şi 4GB memorie internă, care poate fi extinsă cu până la 32GB ataşând un card microSD. Lista dotărilor mai include cameră frontală cu rezoluţie VGA, receptor GPS compatibil cu reţeaua GLONASS, opţiuni pentru conectivitate WiFi N, Bluetooth 4.0 şi 3G (max. 21Mbps).

HTC a inclus pentru Desire 300 şi ecranul de pornire BlinkFeed, cu opţiuni pentru redarea de ştiri la minut, actualizări pe reţelele sociale şi alte informaţii direct pe ecranul de pornire al telefonului. Suplimentar, funcţia Offline Reading face posibilă lectura articolelor oferite prin BlinkFeed chiar şi atunci când dispozitivul nu este conectat la internet. Pentru a folosi această funcţie, este suficient ca utilizatorii să adauge până la 120 de articole pe lista de lectură atunci când dispun de o conexiune la internet şi, ulterior, să le citească offline.

Noul model HTC Desire 310 va disponibil în România prin operatorii de telefonie mobilă începând cu luna aprilie, în versiunile de culoare Blue, White şi Orange. Din păcate preţul de vânzare nu a fost dezvăluit.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult