HTC One Max a fost lansat oficial în România

HTC One Max a fost lansat oficial în România

Telefoanele HTC One şi One Mini au ajuns pe piaţa din România ceva mai încet decât ne-am fi dorit, însă compania este decisă să ne ofere noul One Max mult mai repede. Compania a lansat astăzi cel mai mare terminal al său şi în România, iar acesta va fi disponibil în magazine peste două săptămâni.

One Max este cel mai mare telefon mobil lansat de HTC până acum, acesta oferind un ecran IPS cu o diagonală de 5,9” şi rezoluţie Full HD, platforma hardware aleasă fiind un Qualcomm Snapdragon 600 secondat de 2 GB de memorie RAM şi 16 sau 32 GB de memorie internă, extensibilă cu un slot MicroSD. Specificaţiile detaliate ale noului telefon HTC pot fi găsite aici.

HTC a lansat astăzi şi în România noul sau produs, acesta urmând să ajungă în magazine peste două săptămâni, în prima parte a lunii noiembrie, la un preţ de aproximativ 3000 de lei. Am testat puţin noul terminal, în măsură în care ne-au permis software-ul care rula în modul Demo şi sistemul de securitate, iar impresiile preliminare sunt pozitive.

După cum se remarcă din imagini, terminalul este masiv, carcasa preluând rama mai proeminentă de la One Mini. Senzorul pentru amprente este unul standard, care necesită mişcarea degetului pe suprafaţa sa pentru citire, însă acesta este suficient de sensibil pentru a nu necesita prea des repetarea acţiunii.

Capacul detaşabil este fabricat tot din aluminiu şi foloseşte un sistem de prindere cam complicat, compus dintr-un buton pentru deblocare şi un mecanism cu ancorare în opt puncte.

Cei interesaţi să testeze noul terminal HTC o pot face între orele 12 şi 18 în curtea interioară deschisă amplasată la ultimul etaj al complexului comercial Promenada din Bucureşti, acolo unde se pot fotografia şi alături de trofeul competiţiei UEFA Europa League, în a cărui sponsorizare este implicată compania HTC.

HTC One Max lângă Galaxy Note 3

Cu această ocazie, HTC a anunţat că va ajunge oficial în România şi versiunea Dual SIM a terminalului One, aceasta urmând să fie disponibilă începând de săptămâna viitoare la acelaşi preţ cu modelul standard.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News