HTC U12 ar putea să nu vină la MWC. Lansarea ar fi programată pentru această primăvară

26.01.2018
HTC U12 ar putea să nu vină la MWC. Lansarea ar fi programată pentru această primăvară

HTC a prezentat în toamna anului trecut două noi modele de smartphoe-uri din gama U11, iar la început de an modelul U11 EYEs a debutat în China. Ne-am fi aşteptat ca următorul moment la care compania taiwaneză va lansa noi dispozitive mobile să fie Mobile World Congress 2018, târgul de tehnologie mobilă anual de la Barcelona, însă anul acesta compania ar putea să amâne prezentarea cu câteva luni.

În general, în perioada MWC-ului, toţi producătorii de smartphone-uri, accesorii şi alte tipuri de dispozitive mobile anunţă noutăţi, motiv pentru care în ultimii ani din ce în ce mai mulţi producători mai mici sau mai mari încearcă să evite avalanşa de ştiri. Samsung a ratat anul trecut MWC-ul pentru că hardware-ul lui Galaxy S8 nu era pregătit, în timp ce anul acesta LG pare să amâne lansarea lui G7 sau a unui model care să îl înlocuiască din motive legate de diferenţierea produsului pe piaţă.

HTC ar putea amâna lansarea lui HTC U12 la MWC 2018 pentru a organiza un eveniment separat câteva săptămâni sau luni mai târziu, eveniment care îi va oferi în teorie mai multă expunere. Evenimentul ar putea avea loc în luna martie sau aprilie, perioadă în care se zvoneşte că vom vedea şi noul smartphone al coreenilor de la LG. Acum că ştim cu siguranţă că Samsung va prezenta noul S9 în cadrul MWC, nu este de mirare că alţi producători se feresc să vină cu produse concurente în aceeaşi perioadă.

Din păcate, nu avem informaţii despre un eventual HTC U12. Având în vedere că U11+ a trecut deja la noul design modern al smartphone-urilor, cu ecran înalt şi margini subţiri în jurul acestuia, putem presupune că şi următorul model îi va călca pe urme, cu un hardware adus la zi şi probabil cu o caracteristică distinctivă, HTC obişnuind în ultima vreme să inoveze în această direcţie. După Edge Sense şi spatele transparent de pe U11 şi U11+, suntem curioşi să vedem cu ce va ieşi HTC în faţă în această primăvară.

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult