Huawei anunță lansarea P50 Pro și P50 Pocket în România

13.01.2022
Huawei anunță lansarea P50 Pro și P50 Pocket în România

Huawei a confirmat în mod oficial lansarea smartphone-urilor din seria P50 în România. Începând cu data de 27 ianuarie, modelele Huawei P50 Pro și P50 Pocket vor fi disponibile la precomandă, iar până atunci, Huawei pregătește o campanie promoțională, în care promite vouchere de reducere pentru comanda noilor telefoane, cât și alte premii pe care le va oferi pe magazinul Huawei Store.

Huawei aduce dispozitivele P50 în magazinele din România

Începând de astăzi, 13 ianuarie, clienții sunt încurajați de Huawei să se aboneze la newsletter-ul de pe magazinul oficial Huawei Store. Abonarea la newsletter va garanta un voucher de reducere de 500 de lei din valoarea noilor smartphone-uri din gama Huawei P50, însă asigură și înscrierea într-o tombolă cu premii care se va termina pe 26 ianuarie.

Atunci vor fi anunțați câștigătorii a patru telefoane pliabile Huawei P50 Pocket și 14 telefoane Nova 9. Tragerile la sorți pentru Nova 9 vor fi zilnice, în timp ce extragerea finală pentru Huawei P50 Pocket vor avea loc săptămânal. Voucherele vor putea fi folosite doar pentru achiziția de dispozitive P50 Pro sau Pocket și nu vor putea fi cumulate cu alte promoții, reduceri sau vouchere.

Huawei a anunțat de curând disponibilitatea dispozitivelor P50 și în Malaiezia, iar începând de pe 27 ianuarie, telefoanele sunt disponibile și în Europa. Acestea sunt echipate cu procesoare Snapdragon 888, camere foto performante și sunt construite din materiale premium. Desigur, la fel ca în cazul telefoanelor companiei din ultimii doi ani, acestea vor fi livrate cu software-ul EMUI 12, bazat pe Android, dar fără servicii Google și fără conectivitate 5G.

Huawei se bazează pe magazinul propriu, AppGallery, unde au fost introduse în timp unele dintre cele mai căutate aplicații pentru mobil, recent fiind adăugat chiar și Revolut.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult