Huawei pregătește diversificarea ofertei de telefoane Honor cu modelul X10 Max / X10 Pro

15.06.2020
Huawei pregătește diversificarea ofertei de telefoane Honor cu modelul X10 Max / X10 Pro
foto: Huawei

Honor, sub-brandul Huawei centrat pe telefoane din gama accesibilă, pregătește extinderea familiei Honor X10 cu două noi modele mai bine dotate – Honor X10 Max și X10 Pro.

În ciuda veștilor optimiste circulate de autoritățile din China, activitățile economie sunt încă departe de a reveni la normal, iar Huawei se numără printre companiile puternic afectate. Așa se facă ce următoarele produse, Honor X10 Max și Honor X10 Pro vor fi lansate pe rând, capacitatea de producție neputând ține pasul cu cererea.

Potrivit zvonurilor, seria Honor X10 Max a fost plănuită pentru a fi echipată cu noul chipset MediaTek Dimensity 1000+, însă problemele de aprovizionare cauzate complicațiile pandemiei Covid-19 a determinat producătorul Huawei să opteze pentru modelul mai vechi, Dimensity 800.

Justificând denumirea ”Max”, noul smartphone ar urma să vină echipat cu un ecran de 7.09 inch, sesizabil mai mare decât cel de 6.63 inch folosit cu modelul Honor X10. Rămâne de văzut și dacă rezoluția Full HD+ va rămâne neschimbată.

Ecranul cu rezoluție Full HD+ vine cu câteva surprize. Acesta oferă o rată de împrospătare de 90 Hz, la fel ca modelul Huawei P40 Pro, dar fără decupaje. Acesta este un ecran complet, cu o cameră foto frontală de tip pop-up în partea de sus. Singurul dezavantaj real este faptul că folosește un panel LCD.

Honor X10 beneficiază de senzor de amprentă, integrat în butonul power de pe laterală.

Descris drept având o „mărime normală”, Honor X10 Pro ar urma să îmbunătățească specificațiile oferite, păstrând neschimbate proporțiile carcasei.

Pentru informații complete va trebui să așteptăm anunțul oficial de lansare, ce ar trebui să apară în cursul zilelor următoare.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult