Huawei pregăteşte Honor 7A, un nou smartphone cu preţ accesibil

29.03.2018
Huawei pregăteşte Honor 7A, un nou smartphone cu preţ accesibil

Inspirat de modelul Honor 7 lansat în urmă cu doi ani, Honor 7A vine cu un ecran mai înalt şi funcţie de recunoaştere facială.

Aşteptat pentru lansare în data de 30 martie şi încadrat la un preţ mai mic de 250 dolari, Honor 7A pune la dispoziţie un ecran de 5.7” cu rezoluţie 1440×720 pixeli şi o configuraţie motorizată de chipsetul Snapdragon 430.

Ecranul cu rată de aspect 18:9 domină partea din faţă a carcasei, însă nu putem vorbi despre un design fără ramă, benzile albe lăsate pe verticală fiind destul de ample. Tot în faţă găsim o cameră foto de 8MP, iar în spate avem o cameră foto 13MP+2MP fără prea mari pretenţii.

Honor 7A mai dispune de 3GB memorie RAM, 32GB spaţiu de stocare intern şi slot microSD pentru expansiune.

Rămas în urmă la partea de inovaţie, Honor 7A păstrează conectorul micro USB pentru alimentare şi transferuri de fişiere, dar şi ieşirea pentru căşti de tip jack 3.5mm.

Acumulatorul de 3000 mAh nu ar trebui să pună probleme în ce priveşte autonomia, însă lipsa tehnologiei QuickCharge duce timpul de încărcare la cel puţin 3 ore. Pe lista dotărilor utile, dar absente în cazul de faţă, mai intră şi cititorul de amprente, al cărui rol este substituit cu funcţia de recunoaştere facială.

Avem însă difuzoare stereo, obţinute convertind casca audio în difuzor secundar, atunci când nu desfăşurăm apeluri de voce.

Livrat cu versiunea Android 8.0 şi interfaţa EMUI 8.0, Honor 7A va fi lansat pentru început în pieţele asiatice, însă ar putea ajunge şi în alte regiuni în cursul săptămânilor următoare.

 

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult