Huawei va lansa Watch D și Mate V înainte de finalul anului 2021

13.12.2021
Huawei va lansa Watch D și Mate V înainte de finalul anului 2021

Pentru finalul anului 2021, Huawei mai are un eveniment de lansare programat, unde vor debuta două produse foarte așteptate. Unul este Huawei Mate V, telefonul pliabil de tip clamshell, care oferă o alternativă la modele precum Galaxy Z Flip și Motorola RAZR, iar cel de-al doilea este ceasul Watch D, care ar putea să integreze senzori avansați pentru sănătate, precum unul de tensiune, conform zvonurilor.

Evenimentul de lansare Huawei va avea loc în China

Conform informațiilor publicate de xda-developers, evenimentul de lansare va avea loc înainte de sfârșitul acestui an, joi, pe data de 23 decembrie, practic, cu o zi înainte de Ajunul Crăciunului. Lansarea va avea loc în China, unde Crăciunul nu este o sărbătoare națională.

Tradițional, companiile lansează produse cu măcar o lună sau două înainte de sfârșitul anului, pentru a prinde perioada de vânzări de Crăciun, când mulți cumpără gadget-uri pentru a le face cadou, dar în cazul de față, nu este cazul. Mai degrabă, Huawei vrea să prindă ofertele pentru Noul An Chinezesc, care are loc pe 1 februarie. Acest lucru sugerează de asemenea că Huawei Mate V și Watch D ar putea să rămână exclusive pentru piața din China, cel puțin o perioadă.

Huawei Watch D are un design diferit față de ceea ce a lansat Huawei în ultima vreme pe piața de dispozitive de purtat. Vorbim despre un ceas cu un design mai „rugged”, care are un buton dedicat funcțiilor de sănătate. Fiind primul ceas de pe piață cu senzor pentru tensiune arterială, acesta ar putea fi prezentat drept un dispozitiv de monitorizare pentru cei care fac deja asta cu un tensiometru. De curând au apărut și primele imagini reale cu Watch D:

În cazul lui Huawei Mate V, nu avem noi detalii, însă ne așteptăm să fie un telefon pliabil similar cu ceea ce am văzut deja pe piață. Se zvonește însă că va beneficia de un ecran exterior de formă rotundă, asemeni unui smartwatch.

sursa: xda-developers

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult