În ce culori noi va livra Apple noile modele iPhone 12

09.10.2020
În ce culori noi va livra Apple noile modele iPhone 12

Seriile iPhone XR și 11 au fost unele dintre cele mai „colorate” serii de telefoane Apple, ceva ce nu s-a mai văzut pe dispozitivele companiei încă de la generația iPhone 5C. Se pare însă că și modelele iPhone 12 vor fi aliniate acestei strategii, iar multe dintre culori s-ar putea să le fi văzut deja. Acestea par să fie foarte similare cu ceea ce am primit și pe generația iPad Air 4, de asemenea, cea mai colorată serie de tablete a companiei de până acum.

Seria iPhone 12 ar putea fi livrată în cinci culori noi

Informațiile vin la doar câteva zile distanță de lansarea oficială și dintr-o sursă de încredere. Ronald Quandt, redactor WinFuture.de, a publicat pe contul său de Twitter o listă cu modelele de iPhone noi pe care Apple le va lansa și culorile în care acestea vor fi disponibile. Se pare că vom avea de a face cu cinci variante de culoare pentru iPhone 12 și trei variante de culoare pentru iPhone 12 Pro.

Ronald Quandt și WinFuture au tot publicat leak-uri cu fotografii reale de presă ale multor produse de la diverși producători în ultima perioadă, iar sursa anonimă citată ar fi chiar un magazin de specialitate.

Iată cum va arăta oferta de modele iPhone 12

iPhone 12 Mini (5,4”)

  • Stocare: 64, 128, 256 GB
  • Culori: Verde, Albastru, Auriu, Gri, Argintiu

iPhone 12 (6,1”)

  • Stocare: 64, 128, 256 GB
  • Culori: Verde, Albastru, Auriu, Gri, Argintiu

iPhone 12 Pro (6,1”)

  • Stocare: 128, 256, 512 GB
  • Culori: Gri, Auriu, Argintiu

iPhone 12 Pro Max (6,7”)

  • Stocare: 128, 256, 512 GB
  • Culori: Gri, Auriu, Argintiu

Alte surse spun că acel auriu de pe modelele iPhone 12 ar putea fi de fapt un portocaliu, poate o nuanță similară cu cea Coral de pe iPhone XR.

ipad air culori

Este curios însă faptul că modelele Pro nu sunt listate și într-o variantă specială. Anul trecut, Apple a oferit iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max în varianta Midnight Green, o nuanță care a avut mult succes în piață și care a fost folosită în toate fotografiile oficiale cu telefonul. Se zvonea înainte de lansare că anul acesta, Apple ar putea folosi o nuanță Midnight Blue.

Vom afla toate detaliile oficiale despre seria iPhone 12 săptămâna viitoare, pe 13 octombrie, când Apple va ține evenimentul online de prezentare „Hi, Speed”.

 

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult