Lansarea Motorola Razr 2022 și Edge X30 Pro, amânată pentru săptămâna viitoare

05.08.2022
Lansarea Motorola Razr 2022 și Edge X30 Pro, amânată pentru săptămâna viitoare

Săptămâna aceasta, Motorola trebuia să anunțe noile sale modele flagship pentru a doua jumătate de an, însă tensiunile dintre SUA și China din jurul Taiwanului au dus la amânarea acestor planuri. Evenimentul programat pentru data de 2 august în China a fost amânat în ultimul moment, însă avem acum informații noi despre data la care noile Motorola Razr 2022 și Moto Edge X30, vor fi anunțate oficial.

Telefoanele Motorola trebuiau să fie deja anunțate de câteva zile

Săptămâna viitoare se anunță a fi una mai aglomerată decât ne așteptam. Samsung va ține evenimentul anual „Unpacked” pe 10 august, unde va prezenta, cel mai probabil, noile sale telefoane cu ecrane pliabile, în timp ce Motorola va anunța chiar un concurent pentru unul dintre acestea a doua zi, pe 11 august. Evenimentul care trebuia să aibă loc pe data de 2 a fost astfel mutat cu o săptămână și două zile mai târziu, pentru a nu se suprapune cu cel al Samsung.

Această lansare ar putea fi una dintre cele mai importante pentru gama de smartphone-uri Motorola din ultimii ani, întrucât va aduce pe piață primul său smartphone pliabil cu hardware high-end, celelalte modele Razr din ultimii ani fiind bazate pe chipset-uri mid-range.

Apoi, Moto X30 Pro, care va ajunge în alte regiuni drept Motorola Edge 30 Ultra, va fi primul smartphone de pe piață care folosește un senzor foto de 200 megapixeli. Este vorba despre unul dintre modelele ISOCELL de la Samsung, anunțate în ultimii ani, care ar trebui să ofere performanță îmbunătățită în special în lumină slabă, datorită tehnologiilor de pixel binning.

Din păcate, nu știm când va lansa Motorola aceste telefoane și în afara Chinei. În ultimii ani, de când Lenovo a cam renunțat la brandul său principal pentru piața de telefoane și a folosit exclusiv brandul Motorola, China a fost țara principală în care noile modele de top ale companiei au fost lansate. În vest, modelele Motorola ajung de obicei cu câteva luni întârziere.

sursa: GSM Arena

Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Cătălin Niţu
Cătălin Niţu
Redactor-șef Go4it.ro. Lucrează în presa de tehnologie și gaming din 2008. Absolvent al Facultății de Jurnalism și pasionat de gadget-uri, PC-uri și console de gaming. citește mai mult