LEAGOO T5 ar putea fi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu sistem dual-camera şi ecran FHD

16.06.2017
LEAGOO T5 ar putea fi unul dintre cele mai ieftine telefoane cu sistem dual-camera şi ecran FHD

LEAGOO, producător asiatic specializat în modele smartphone cu preţ accesibil, pregăteşte un vârf de gamă cu preţ sub 200 dolari, oferind dotări rezervate de obicei produselor din gama superioară de preţuri.

Prezentat într-o carcasă de numai 7.9 mm grosime, LEAGOO T5 este un smartphone cu ecran de 5.5” oferind rezoluţie 1080p, motorizat de o configuraţie cu procesor octa-core la 1.8 GHz şi 4GB memorie RAM. Lista dotărilor cuprinde senzor de amprente poziţionat sub ecran, acumulator de 3000 mAh, cameră frontală de 13 MP şi o cameră foto principală alcătuită din doi senzori optici, cu rezoluţie 13MP şi 5 MP. Aceasta permite obţinerea pozelor alternând între două niveluri de zoom, respectiv aplicarea unor efecte de focalizare selectivă care îmbunătăţesc aspectul imaginii.

LEAGOO T5 suportă conexiuni de internet mobil la viteze LTE 4G şi dispune de 64GB memorie internă, suficient pentru găzduirea unei colecţii numeroase de poze şi clipuri video. Noul smartphone va fi disponibil oficial începând cu luna iulie 2017.

Tags:
Urmărește Go4IT.ro pe Google News
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai
Aurelian Mihai este cel mai vechi redactor al site-ului Go4it.ro. Are 14 ani de experienţă în presa IT şi cunoștințe ample din sfera tehnologiei. Înainte de a ajunge la Go4it, Aurelian a fost redactor pentru revista XtremPC, acoperind rubrica de știri, desfășurarea de teste comparative și ... citește mai mult